University of Oulu, 2016

Opiskelijan terveydenhuolto

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille.

Opintojesi aikana voit turvautua terveyteen ja sairauteen liittyvissä kysymyksissä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöön (YTHS). Maksettuasi ylioppilaskuntasi jäsenmaksun sinulla on oikeus käyttää kaikkia YTHS:n palveluja. YTHS on opiskeluterveydenhuollon organisaatio, joka järjestää yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja kaikille Suomen yliopistoissa perustutkintoa suorittaville yliopisto-opiskelijoille. YTHS toimii aktiivisesti myös opiskelijoiden terveyden edistämiseksi. Tutustu tarpeen mukaan esimerkiksi YTHS:n terveysneuvonnan tueksi laatimiin oppaisiin, arjen hallintaa edistävään I love arki –sivustoon sekä Oikopolkuja hyvinvointiin -verkkopalvelun.

Tarkista YTHS:n Oulun toimipisteen aukioloajat sekä palvelut, joihin voi olla yhtyedessä kiireellisissä tapauksissa YTHS:n toimipisteen ollessa suljettuna Oulun YTHS:n toimipisteen verkkosivulta.

Lisätietoja:

Viimeksi päivitetty: 11.6.2018