Etusivu

Hakulomake

Ajankohtaista opiskelijoille

Vastaa kandipalautekyselyyn – voita saunailta
Oletko valmistunut kandidaatiksi syksyllä 2014 tai keväällä 2015? Vastaa valtakunnalliseen Kandipalaute-kyselyyn. Yliopisto lähettää kyselyn sähköpostitse kaikille kohderyhmään kuuluville. Mielipiteesi on tärkeä: voit vaikuttaa yliopiston toimintatapojen ja koulutuksen laadun kehittämiseen. Kaikki kyselyyn vastanneet saavat kiitokseksi pullakahvit. Lisäksi vastanneiden kesken arvotaan saunailta Saarelan rantasaunalla 10 hengelle tarjoiluineen. Lue lisää.

Hae pienryhmäohjaajaksi 31.1.2015 mennessä!
Uusien pienryhmäohjaajien haku syksyllä opintonsa aloittaville perustutkinto-opiskelijoille sekä kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijoille ja saapuville vaihto-opiskelijoille on nyt ajankohtaista. Haku päättyy 31.1.2015. Lue lisää.

Demolan projekteihin haku käynnissä!
Demola etsii uusia opiskelijoita helmikuussa käynnistyviin projekteihinsa, hae 3.2. mennessä. Lue lisää Demolasta

Ruotsin valmentava kurssi kevätlukukaudella 2015
Ruotsin valmentava kurssi alkaa vko:lla 6 ja kurssille tulee ilmoittautua WebOodissa viimeistään 30.1. Opintojaksokuvaus ja salitiedot löytyvät WebOodista 901018Y Ruotsin valmentava kurssi 2 op. HUOM! Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa ilmoittautumisajan kuluessa WebOodissa. Mikäli opiskelija ei peruuta osallistumistaan ilmoittautumisajan kuluessa ja/tai hän on läsnä alle 50 %:lla opetuskerroista, on Oulun aikuislukiolla oikeus laskuttaa kurssimaksu (85 €) opiskelijalta itseltään.

Kaukokohteiden vaihtopaikat haussa 14.1.-3.2.2015
Vaihtopaikat Japaniin, Kiinaan, Hong Kongiin, Singaporeen, Etelä-Amerikkaan, Venäjälle ja Kanadaan ovat haettavissa 14.1.-3.2.2015. Lue lisää.

Kotimaan harjoittelutuki 2015
Kotimaan harjoittelutuet vuodelle 2015 on haettavissa, ks. lisätietoja.

Harjoittelupaikkatarjoukset
Nyt on aika seurata Oulun yliopiston harjoittelupaikkatarjousten ilmoitussivua. Ministeriöt, virastot ja laitokset ilmoittavat joulukuussa v. 2015 harjoittelupaikkojaan, olethan valppaana! Harjoittelupaikkoja, työelämätietoa, kv-harjoitteluasioita myös twitterissä @InternshipUO.

Vuoden 2015 Euroopan ulkopuolisen harjoittelun tuet haettavissa
Tutkinto-opiskelijat voivat hakea harjoittelutukea ulkomailla tapahtuvaan harjoitteluun. Tukimuotoja on neljä ja tukien määrä on rajallinen. V. 2015 Euroopan ulkopuolisen harjoittelun tuen haku käynnistyi 1.12.2014. Lisätietoa tukimuodoista.

Erotu eduksesi työnhaussa!
Tarvitsetko vinkkejä työpaikkahakemuksen ja ansioluettelon (CV) kirjoittamiseen? Mietitkö mitä työpaikkahaastattelussa kysytään ja mitä kannattaisi vastata? Osallistu TE-keskuksen järjestämälle luennolle pe 13.2. 2015 tai pe 13.3.2015 klo 12.30–15.30.

Viiden viikon kesästipendit Yhdysvaltoihin - hae 18.2. mennessä!
Fulbright Center  julistaa hakuun Study of the U.S. Institutes for Student Leaders -stipendit. Hakuaika päättyy ke 18.2.2015 klo 10. Voit hakea joko Environmental Stewardship- tai Social Entrepreneurship –stipendiä, jos olet suomalainen, 18 – 25 -vuotias ja suoritat alempaa korkeakoulututkintoa. Kyselyt: Johanna Lahti, puh. 044 5535 278, johanna.lahti(at)fulbright.fi. Lisätietoa stipendistä ja hakulomakkeista.

Kevätlukukauden peruskiintiö tulostuspalvelun käyttöön
Yliopisto on 1.1.2015 lisännyt 4 € niiden opiskelijoiden tulostuskiintiöön, jotka ovat syyslukukauden aikana käyttäneet yliopiston tulostuspalvelua tulostamiseen tai kopiointiin. Myös uudet opiskelijat saavat 4 €:n peruskiintiön. Lue lisää.

Verkkokaupat
Tammikuun aikana tullaan avaamaan uusi yliopiston verkkokauppa, josta voi ostaa omaan käyttöön mm. SPSS-ohjelman lisenssin. Verkkokaupan tuotevalikoima laajentunee tulevaisuudessa. Syksystä saakka käytössä ollut tulostuskiintiön ostamiseen tarkoitettu verkkokauppa säilyy ennallaan. Lue lisää.

Oletko valmistumassa kandidaatiksi tai maisteriksi?
Alumniverkosto on avoin ja maksuton palvelu kaikille Oulun yliopistosta valmistuneille. Voit kirjautua verkostoon osoitteessa https://alumni.oulu.fi. Verkoston jäsenille lähetetään sähköinen uutiskirje ja tapahtumakutsuja. Suosittelemme käyttämään kirjautumisessa henkilökohtaista sähköpostiosoitetta (ei esim. opiskelija- tai työsähköpostia osoitteiden vanhentumisen vuoksi). Verkostossa on yli 6000 Oulun yliopiston alumnia. Lisätietoja alumnisuhteista: alumni@oulu.fi.

Hakuaika Nordjobb-kesätöihin on alkanut
Haku on auki 31.5. saakka, mutta paikkoja kannattaa hakea jo hyvissä ajoin alkuvuodesta. Lisätietoa.

Viimeksi päivitetty: 29.1.2015
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+