Hakulomake

Ajankohtaista opiskelijoille

Kesäopintotuki 2014
Opintotuki voidaan myöntää niille kesäkuukausille, joiden aikana harjoitat tutkintoosi kuuluvia opintoja keskimäärin 5 opintopistettä. Tukea voit saada esim. tentteihin, harjoitteluun ja opinnäytetyön tekemiseen. Kesäopintotukea voit hakea esim. Kelan sähköisen asiointipalvelun kautta. Tuki voidaan myöntää aikaisintaan hakemuksen saapumiskuukauden alusta lukien. Haethan ajoissa! Kesäopintotuen ehdot ja lisätietoa. OYY järjestää kesätuki-infon 6.5. klo 14.00 OYY:n toimiston keskitila Olkkarissa.

Ulkomaisen harjoittelun apurahoja haettavana
Ulkomaisen harjoittelun apurahoja on vielä jaettavana. Erityisesti Erasmus-harjoittelun tukea on hyvin jäljellä. Lue lisää ulkomaisen harjoittelun tukimuodoista.

Kandipalaute-kyselyn vastaajapalkinto on arvottu
Oulun yliopiston vastausprosentti kevään 2014 kandipalaute-kyselyssä oli 72,9% ja yliopistojen valtakunnallinen keskiarvo 59,4%. Vastaajien kesken arvotun Saarelan rantasaunaillan on voittanut OyKKK:n opiskelija Saara Pulkkinen. Onnittelut voittajalle ja lämmin kiitos kyselyyn vastanneille! Kyselyn tulokset valmistuvat toukokuussa 2014 ja niistä tiedotetaan verkkosivuilla ja Notiossa. Syksyn 2013 tuloksiin voi tutustua Notiossa.

Alustavaa tietoa korkeakoululiikunnan kesäohjelmasta
Lukuvuoden 2013-14 tai kevään 2014 Sporttipassia ei kannata vielä hävittää, sillä sporttipassille on käyttöä myös kesällä. Kesäksi on tulossa myös 10 euron Sporttipassi. Kesäohjelmasta tulee tarkempaa tietoa toukokuussa, ohjelmassa tullee olemaan esim. golfia, tennistä, sulkapalloa, squashia, jalkapalloa, jumppaa, kuntosalia, uintia, melontaa ja purjehdusta.

Opiskelijakeskuksen poikkeavat aukioloajat toukokuussa
Opiskelijakeskuksen asiakaspalvelutilan palvelut (harjoittelu, kassapalvelut, kieli- ja viestintäkoulutus, opintoasiat, opintotuki, tietohallinto ja vaihto-opiskelu) ovat suljettuina pe 2.5. ja pe 30.5.2014.

töissä.fi – korkeakouluista valmistuneet työelämässä
Kaipaatko tietoa korkeakoulusta valmistuneiden työelämään sijoittumisesta? Töissä.fi on yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille suunnattu valtakunnallinen sivusto, joka sisältää tietoa korkeakouluista valmistuneiden työhön sijoittumisesta sekä valmistuneiden kirjoittamia kuvauksia työstään. Tutustu palveluun

Erotu eduksesi työnhaussa!
Tarvitsetko vinkkejä työpaikkahakemuksen ja ansioluettelon (CV) laatimiseen? Pohditko, mitä työpaikkahaastattelussa kysytään ja mitä kannattaisi vastata? Tiedoksi TE-keskuksen luento aiheesta 28.4. klo 13.00–16.00. Lue lisää.

Uranoste tarjoaa keväällä koulutusta työnhakuun
Uranosteen kevään koulutuksissa perehdytään mm. vakuuttavan CV:n ja hakemuksen räätälöimiseen ja työhaastatteluun valmistautumiseen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Uranosteen -sivuilla.

Valmistuvassa oleva: tutustu ”Tietoa ammattiin valmistuville” -esitteeseen
TE-toimiston julkaisemassa esitteessä on tietoa työnhakijaksi ilmoittautumisesta sekä TE-toimiston palveluista. Lue lisää.

Sähköiset opinnäytteet avoimesti saataville
Mikä on syynä, että opiskelijat karttavat avointa julkaisemista? Sen edut opiskelijalle ja tutkijalle ovat kiistattomat: tutkimuksen näkyvyys, tunnettuus ja vaikuttavuus lisääntyvät, samoin todennäköisyys tulla viitatuksi ja löydetyksi pysyvän verkko-osoitteen ansiosta. On myös eettisesti perusteltua, että julkisin varoin rahoitettu koulutus ja tutkimus tuottavat tutkimustuloksia kaikkien saataville. Lue lisää Notiosta

Viimeksi päivitetty: 23.4.2014
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+