Etusivu

Hakulomake

Ajankohtaista opiskelijoille

Ilmoittautuminen yliopistoon
Ilmoittautumisaika lukuvuodelle 2014–15 (vanhat opiskelijat) päättyy 12.9.2014. Lue lisää.

Tervetuloa lukuvuoden 2014-2015 avajaistapahtumiin!
Oulun yliopiston avajaistapahtumia vietetään 8.-10.9.2014, tervetuloa mukaan! Lue lisää.

Monialaiset gradu- ja kandiryhmät
Syyskuussa käynnistyvät kandityö- ja graduryhmät. Ryhmissä keskitytään opinnäytetyöprosessin ohjaamiseen. Ryhmät on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, joille opinnäytetyön tekeminen on tuottanut vaikeuksia ja/tai työn laatiminen on pitkittynyt. Lisätietoja.

Opintotuen muutokset 1.8.2014 lähtien
Opintotukeen on tullut muutoksia, joista osa koskee kaikkia opiskelijoita ja osa vain ensimmäiset opinnot aloittavia opiskelijoita. Lue lisää Kelan verkkosivulta.

Tehoa opiskeluun teemaluennoilta!
Hae vauhtia opiskeluun ja ajankäytön suunnitteluun. Uusille opiskelijoille järjestetään syys-lokakuussa kaksi opiskelun tehostamisen teemaluentoa. Luennoille ovat tervetulleita myös vanhempien vuosikurssien opiskelijat! Tutustu tiedekuntakohtaisiin aikatauluihin.

Kesäyliopiston kieliopinnot opiskelijalle maksuttomia lv 2014–15
Haluatko sisällyttää tutkintoosi valinnaisia kieliopintoja, mutta et pääse haluamaasi ryhmään tai aikataulusi ei salli osallistumista? Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijana voit suorittaa tutkintoon sisällytettäviä kieliopintoja myös avoimina yliopisto-opintoina. Kesäyliopiston avoimina yliopisto-opintoina järjestämät kieliopinnot ovat opiskelijalle maksuttomia lukuvuonna 2014–15. Tutustu kurssitarjontaan.

Kieli- ja viestintäopintojen infopäivä ke 3.9. klo 10–14
Kieli- ja viestintäkoulutus järjestää ke 3.9. klo 10–14 infopäivän, jossa on mahdollista saada tietoa kurssitarjonnasta, uusia ideoita sekä hyödyllisiä neuvoja opiskelusuunnitelmiisi. Tapahtuma järjestetään Linnanmaalla Väylän varrella luentosali L6:n läheisyydessä. Tilaisuudessa kielten opettajat informoivat kieli- ja viestintäopintoihin liittyvissä kysymyksissä. Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoja: anne.viherkari (a) oulu.fi

Ruotsin valmentava kurssi
Kaikkiin korkeakoulututkintoihin kuuluu pakollisena toisen kotimaisen kielen kurssi. Tämän kurssin riittävä lähtötaso on lukion ruotsin arvosana 7. Ruotsin valmentava kurssi on tarkoitettu sinulle, jos olet saanut arvosanan 5 tai 6, et ole kirjoittanut ruotsin ylioppilaskoetta tai olet suorittanut vain osan lukion pakollisista ruotsin kursseista (esim. IB-lukiolaiset). Kurssi alkaa viikolla 38. Ilmoittautuminen, opintojaksokuvaus ja salitiedot WebOodissa: 901018Y Ruotsin valmentava kurssi 2 op

Muutoksia opiskelijoiden tulostuskäytäntöihin
Opiskelijoiden tulostuskäytännöt Oulun yliopistossa muuttuvat elokuussa. Lue lisää.

Kirjasto ARS Linnanmaa – opiskelijapalvelut ständillä 9.9. ja järjestöpäivässä 10.9.
Kirjaston ständillä tehdään kortteja klo 10-14. Tällöin voit myös ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi. Tule tapaamaan kirjastolaisia ja kysymään tai antamaan palautetta palveluista.

Korkeakoululiikunta käynnistyy 1.9.2014
Oulun korkeakoululiikunta käynnistyy 1.9. ja kurssit alkavat pääsääntöisesti kahden ensimmäisen viikon aikana. Liikuntaohjelma lv. 2014-15 päivitetään verkkoon viimeistään elokuun lopussa. Lue lisää.

Erasmus+ harjoitteluvaihdon joustavammat ehdot
Erasmus+ harjoitteluvaihto voi olla mahdollista myös niille opiskelijoille, jotka ovat jo osallistuneet aikaisemmin Erasmus harjoitteluvaihtoon. Ohjelman minimiharjoitteluaika on 2 kk. Lue lisää Erasmus+ ohjelmasta.

Harjoittelutukea haettavana
Kotimaan ja ulkomaan harjoittelutukea on vielä jäljellä tälle vuodelle, lisätietoa harjoittelusivuilta.

Elämäntaitokurssi
YTHS järjestää 25.9. - 6.11. 2014 elämäntaitokurssin. Lue lisää.

Painonhallintaryhmä
YTHS järjestää 17.9. - 29.10. 2014 painonhallintaryhmän opiskelijoille. Lue lisää.

Jännittäjäryhmä
YTHS toteuttaa 29.10. - 19.11.2014 jännittäjäryhmän. Lue lisää

Kesäopintotuki 2014
Opintotuki voidaan myöntää niille kesäkuukausille, joiden aikana harjoitat tutkintoosi kuuluvia opintoja keskimäärin 5 opintopistettä. Haethan ajoissa! Lisätietoja.

Examinarium - tenttien sähköistäminen
Examinarium tenttitilassa voit tehdä kameravalvottuja sähköisiä ja paperitenttejä. Lue lisää.

Viimeksi päivitetty: 22.8.2014
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+