Etusivu
Etusivu

Hakulomake

Ajankohtaista opiskelijoille

Opiskelijakeskus suljettu 5. - 6.5.
Opiskelijakeskuksen 1. krs:n asiakaspalvelutilan (KE1020) palvelut ovat suljettuina helatorstain vuoksi 5.-6.5.

Hae kesäksi monialaiseen gradu/diplomityö-/kandiryhmään 25.5. mennessä!
Jumittaako gradu, diplomi- tai kandintyö? Tarvitsetko apua opinnäytetyön tekemiseen liittyvissä kysymyksissä? Hae monialaiseen ryhmään, jossa edistetään opinnäytetyön tekemistä opiskelijan omista tarpeista käsin. Haku päättyy ke 25.5. klo 15.00. Lisätietoja.

Vastaa Kandipalaute-kyselyyn
Oletko valmistunut kandidaatiksi keväällä 2016? Vastaa valtakunnalliseen Kandipalaute-kyselyyn. Mielipiteesi on tärkeä: voit vaikuttaa yliopiston toimintatapojen ja koulutuksen laadun kehittämiseen. Kaikki kyselyyn vastanneet saavat kiitokseksi haalarimerkin ja pullakahvit. Lisäksi vastanneiden kesken arvotaan saunailta Saarelan rantasaunalla 10 hengelle tarjoiluineen. Lue lisää.

Sähköisten opinnäytteiden palautusprosessiin liittyvää neuvontaa opiskelijakeskuksessa
Kirjasto tarjoaa sähköisten opinnäytteiden palautusprosessiin liittyvää neuvontaa opiskelijakeskuksessa 19.4. - 31.5. tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Neuvonta palvelee Laturiin ja Urkundiin liittyvissä asioissa sekä opastaa kuvien ja muiden tuottamien aineistojen käytössä. Paikalle voi tulla ilman ajanvarausta. Muulloin neuvonta palvelee Tiedekirjasto Pegasuksen 3. kerroksessa huoneessa PS304 ja sähköpostitse osoitteessa laturi@oulu.fi.

Kesäopinnot 2016
Oulun yliopisto järjestää opetusta ja tenttejä myös kesällä 2016. Kesäopintoja järjestävät tiedekunnat ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto. Myös monet PPKYO:n kurssit ovat perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia. Tutustu kesän 2016 opintotarjontaan ja ilmoittaudu. Lue lisää.

Opiskelijakeskuksen ja koulutuksen lähipalveluiden poikkeavat aukioloajat kesällä
Opiskelijakeskuksessa sekä koulutuksen lähipalveluissa on poikkeavat aukioloajat kesällä 2016, lue lisää.

Tenttiakvaarion aukioloajat 6.5. ja kesällä
Tenttiakvaario on suljettu helatorstaina 5.5.2016. Kesällä tenttiakvaario on suljettu 23.6.-15.8.2016 välisen ajan. Kesäkuussa varauksia voi tehdä viimeistään 22.6.2016 järjestettäviin tentteihin ja elokuussa 16.8. alkaen oleviin tentteihin. Lue lisää

Opiskelija, tule keskustelemaan alumnin kanssa 23.5.!
Kutsumme sinut Oulun yliopiston Yliopistopäivänä 23.5. klo 9.00-11.00 Tellukseen vapaamuotoiseen keskustelutilaisuuteen alumnien kanssa. Keskustelua johdattelee suunnittelija Mia Kemppaala. Ilmoittauduthan täällä. Opiskelijat ovat myös lämpimästi tervetulleita Yliopistopäivän Alumnijuhlaan klo 12.15 alkaen. Alumnijuhlassa nimetään Vuoden Alumni ja Vuoden Opiskelija.

Koulutusta työnhakuvalmiuksien edistämiseen
Uranosteen kevään viimeiset tapahtumat ennen kesätaukoa käynnistyvät toukokuussa, ilmoittautuminen alkaa ti 3.5. klo 10 uranosteen verkkosivuilla. Teemoina toukokuussa työnhakijan ajanhallinta, LinkedIn, CV ja hakemus sekä haastattelu. Kevätkauden päättää CV-valokuvaus. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Oletko valmistumassa? Tietoa työnhausta ja TE-toimiston palveluista
Ammattiin valmistuville tietoa työnhaun aloittamisesta ja työnhausta Työnhakuinfo verkossaverkkoluennolta ke 11.5. klo 13-14. Info on suunnattu juuri työnhakunsa aloittaville ja aloittaneille. Tutustu lisäksi TE-toimiston Tietoa ammattiin valmistuvalle -esitteeseen, jossa on infoa työnhakijaksi ilmoittautumisesta, TE-toimiston verkkopalveluista ja verkkoasioinnista, puhelinpalveluista ja henkilökohtaisesta asioinnista. Lue lisää.

Tiedekirjasto Pegasuksen 2. kerroksessa kesällä remontti ja käyttörajoituksia
Tiedekirjasto Pegasuksen 2. kerroksen kielitieteen, logopedian ja historian saleissa tehdään kesän aikana remonttia. Salien työskentelytilat ja kielitieteen, logopedian, saamen ja historian aineistot eivät ole käytettävissä 20.6.-15.8 välisenä aikana. Ennen remonttia aineistoa voi lainata normaalista. Saleissa olevat kirjavaunut siirretään kesän ajaksi kirjaston muihin tiloihin.

Tutustu uusiin opiskelijoiden sivuihin kela.fi:ssä
Opiskelijoiden etusivun kela.fi/opiskelijat ulkoasu ja sisältö muuttuivat uudistuksessa. Uutuutena sivuilla on pikaopas opintoetuuksiin. Pikaoppaasta näkee helposti aikajanana, mitä opiskelijan tulee muistaa opintojen alkaessa, aikana ja päättyessä, jotta opintoetuudet tulisivat maksuun oikein ja ajallaan. Lisätietoa: Opintotuen pikaopas, Kysy Kelasta –palsta opiskelijoiden etuuksista, Opintotuki Facebookissa.

Tietohallinnon neuvonta koekäyttää videoasiointipalvelua
Kokeilujakson 2.5.–23.6. aikana tietohallinnon neuvontapalvelut tavoittaa myös tekstichatillä tai videoyhteydellä. Tule mukaan kokeilemaan uutta palvelua! Lue lisää.

Kesäopintotuki 2016
Opintotuki voidaan myöntää niille kesäkuukausille, joiden aikana harjoitat tutkintoosi kuuluvia opintoja keskimäärin 5 opintopistettä. Tukea voit saada esim. tentteihin, harjoitteluun ja opinnäytetyön tekemiseen. Kesäopintotukea voit hakea esim. Kelan sähköisen asiointipalvelun kautta ja tuki voidaan myöntää aikaisintaan hakemuksen saapumiskuukauden alusta lukien. Haethan ajoissa! Lisätietoa ja kesäopintotuen ehdot.

Opintotuki: tarkista vuoden 2015 tulosi ja vuositulorajasi
Tarkista vuoden 2015 tulosi ja vuositulorajasi. Voit tarkistaa vuositulorajasi verkossa: www.kela.fi/asiointi. Jos vuositulosi ylittävät vuositulorajasi, voit palauttaa opintotukea vapaaehtoisesti 31.5.2016 mennessä. Jos et palauta tukea ajoissa, liikaa maksettu tuki peritään takaisin 15 %:lla korotettuna etkä saa tukikuukausia enää uudelleen käyttöösi. Lisätietoja Kelan sivuilta.

Liikuntaharjoitusten päättyminen kevätkaudella
Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) liikuntaohjelman mukaiset harjoitukset ja salivuorot päättyvät kevätkauden osalta pääosin su 8.5. Linnanmaan liikuntahallin ohjaamattomat vuorot päättyvät su 15.5. Kaupungin koulusalien harjoitusvuorojen päättyminen vaihtelee kouluittain ja asiasta on parhaiten infoa kouluilla. Muistakaa palauttaa koulun avain heti vuorojen päättymisen jälkeen koululle.

Oulun korkeakoululiikunnan kesäliikuntaohjelma
OKKL:n kesäohjelma on ajalle 9.5.-31.8. Mukaan pääset lv. 2015-16 tai kevään 2016 Sporttipassilla. Voit tarvittaessa lunastaa Sporttipassin kesäksi 10 eurolla ma 2.5. alkaen Linnanmaan Opiskelijakeskuksesta (käteisellä tai pankkikortilla) tai LTK:n tai ArkTK:n virastomestareilta maksukuittia vastaan. Tällöin pääset tutustumaan myös kevätkauden viimeisen viikon tarjontaan. Lisätietoa Korkeakoululiikunnan verkkosivuilta.

Viimeksi päivitetty: 2.5.2016
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+