Etusivu

Hakulomake

Ajankohtaista opiskelijoille

Uusi opiskelija: tervetuloa opiskelemaan Oulun yliopistoon!
Käy tutustumassa uuden opiskelijan oppaaseen sekä oman tutkinto-ohjelmasi ensimmäisten päivien aikatauluun sekä muuhun tärkeään tietoon Uudelle opiskelijalle -sivulla. Jos olet kv-vaihto-opiskelija tai 2-v kv-maisteriohjelman opiskelija, siirry sivulle New International Students.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2015-2016 on auki
Ilmoittautuminen yliopistoon lukuvuodelle 2015-2016 on avattu 4.5.2015. Ns. vanhoilla opiskelijoilla Ilmoittautumisaikaa on 11.9.2015 saakka. Tämä pätee myös opiskelijoihin, jotka ovat saaneet opiskelupaikan viime vuonna, mutta aloittavat opintonsa vasta nyt. Katso lisätietoja ilmoittaumiskäytännöistä.

Tule mukaan alumnilähettiläsohjelmaan
Maisterivaiheen opiskelijat ja vastavalmistuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan alumnilähettiläsohjelmaan. Ohjelmassa saat uusia tuttavuuksia, verkostoidut ja opit viestintää, markkinointia ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi käytännön kautta. Voit ilmoittautua mukaan 25.9.2015 mennessä. Lue lisää.

Varaukset tenttiakvaarioon ja aukioloaika kesän aikana
Ilmoittautuminen akvaariotenttiin tulee tehdä viikkoa ennen tenttiä, muutokset ja peruutukset 3 päivää ennen tenttiä. Myös kypsyysnäytteisiin tulee ilmoittautua hyvissä ajoin, ei edellisenä päivänä. Lyhyellä varoajalla tehdyissä varauksissa ei taata tentin toimittamista tenttitilaan. Tenttiakvaario Examinarium on kesällä kiinni 18.6. -11.8. Lisätietoja.

Monialaiset gradu- ja kandiryhmät
Syksyllä 2015 käynnistetään uudet syyslukukauden mittaiset gradu- ja kandiryhmät! Ryhmissä keskitytään opinnäytetyöprosessin ohjaamiseen. Ryhmät ovat ensisijaisesti suunnattu opiskelijoille, joille opinnäytetyön tekeminen on tuottanut vaikeuksia ja/tai pitkittynyt. Haku ryhmiin päättyy 10.9.2015 klo 15.00. Lue lisää.

Tule koululaisten ohjaajaksi Tieteen päiville 1.9.2015
Tule opastamaan koululaisryhmiä Tieteen päiville Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla ti 1.9. klo 8-16. Oppaat perehdytetään tehtäväänsä 27-28.8. (2-3t/pvä). Viestintäkoulutuksen toteuttaa yli 15 vuotta huippuyrityksiä kouluttanut Langdons Ltd. Voit sisällyttää koulutuksen ja oppaana toimimisen Työelämän viestintä- ja esiintymistaidot –opintojaksoon (900078Y, 2 op). Ilmoittaudu oppaaksi WebOodin kautta mahdollisimman pian (aamu- tai iltapäiväkin riittää, jos et ehdi mukaan koko päiväksi). Oppaille päätösbileet! Lisätietoja: esittelykalvot tai outi.simi@oulu.fi

Opiskelijakeskuksen ja koulutuksen palvelupisteiden aukioloajat kesä-heinäkuussa
Opiskelijakeskuksessa sekä koulutuksen palvelupisteissä on poikkeavia aukioloaikoja kesällä 2015. Lue lisää.

Tietohallinnon neuvontapalveluiden aukioloajat kesällä 2015
Kontinkankaan ICT-piste on suljettu 13.5. – 31.7. Neuvonta Opiskelijakeskuksessa on avoinna arkisin 15.6. – 10.7 klo 10-14, 13.-24.7. klo 10-13.30 ja 27. – 31.7. klo 10-14. Yhteydenotot sähköpostilla myös muina aikoina: neuvonta@oulu.fi. Neuvontapalveluiden aukioloaikojen poikkeukset voi tarkistaa www-sivulta.

Kesäopintotuki 2015
Opintotuki voidaan myöntää niille kesäkuukausille, joiden aikana harjoitat tutkintoosi kuuluvia opintoja keskimäärin 5 opintopistettä. Tukea voit saada esim. tentteihin, harjoitteluun ja opinnäytetyön tekemiseen. Kesäopintotukea voit hakea esim. Kelan sähköisen asiointipalvelun kautta ja tuki voidaan myöntää aikaisintaan hakemuksen saapumiskuukauden alusta lukien. Haethan ajoissa! Lisätietoa ja kesäopintotuen ehdot.

Vastaa kandipalautekyselyyn – voita saunailta
Oletko valmistunut kandidaatiksi keväällä 2015? Vastaa valtakunnalliseen Kandipalaute-kyselyyn. Yliopisto lähettää kyselyn sähköpostitse kaikille kohderyhmään kuuluville. Mielipiteesi on tärkeä: voit vaikuttaa yliopiston toimintatapojen ja koulutuksen laadun kehittämiseen. Kaikki kyselyyn vastanneet saavat kiitokseksi pullakahvit. Lisäksi vastanneiden kesken arvotaan saunailta Saarelan rantasaunalla 10 hengelle tarjoiluineen. Lue lisää.

Harjoittelutukea Suomessa ja ulkomailla suoritettavaa harjoittelua varten haettavana
Yliopisto myöntää harjoittelutukea Suomessa ja ulkomailla tapahtuvaan harjoitteluun. Tukea on vielä jaettavana. Harjoittelupaikan voit etsiä itsenäisesti, lisäksi työnantajat ilmoittavat päivittäin harjoittelupaikoistaan yliopistolle. Lue lisää.

Valmistuvassa oleva: tutustu ”Tietoa ammattiin valmistuville” -esitteeseen
TE-toimiston julkaisemassa esitteessä on tietoa työnhakijaksi ilmoittautumisesta, TE-toimiston verkkopalveluista ja verkkoasioinnista, puhelinpalveluista ja henkilökohtaisesta asioinnista TE-toimistossa. Lue lisää.

Uraohjausta ja -neuvontaa valmistumisvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille
Oulun alueella toimiva Omapolku työelämään -hanke tarjoaa vastavalmistuneille uraohjausta ja työnhaun neuvontaa. Myös korkeakouluista valmistuneet ovat tervetulleita ilmaiseen palveluun. Lue lisää.

Kirjaston Lainojen uusinnat 31.5. - 6.9.
Kesän aikana kirjasto uusii lainat, joihin ei kohdistu varauksia. Mikäli asiakkaalla on lainakielto, estää myös se lainojen uusimisen. Kirjaston tekemästä uusinnasta huolimatta asiakas on vastuussa lainoistaan ja niiden eräpäivistä. Joten pysy tilanteen tasalla ja palauta kirjat, joita et kesän aikana tarvitse.

Viimeksi päivitetty: 3.7.2015
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+