Etusivu

Hakulomake

Ajankohtaista opiskelijoille

Vaihda maisemaa – hae vaihtoon!
Kansainvälisten palveluiden koordinoimien kaukokohteiden haku Australiaan, Kanadaan, Kiinaan, Venäjälle ja Yhdysvaltoihin avautuu 10.9. ja jatkuu 30.9.2014 saakka. Vaihtoaika on syyslukukausi 2015 tai kevätlukukausi 2016. Lue lisää. Kaukokohteiden lisäksi myös Erasmus-vaihtopaikkoja on tarjolla Eurooppaan kevääksi 2015, kysy lisää oman tiedekuntasi kv. koordinaattorilta!

Erasmus+ harjoitteluvaihdon joustavammat ehdot
Erasmus+ harjoitteluvaihto voi olla mahdollista myös niille opiskelijoille, jotka ovat jo osallistuneet aikaisemmin Erasmus harjoitteluvaihtoon. Ohjelman minimiharjoitteluaika on 2 kk. Lue lisää Erasmus+ ohjelmasta.

Harjoittelutukea haettavana
Kotimaan ja ulkomaan harjoittelutukea on vielä jäljellä tälle vuodelle, lisätietoa harjoittelusivuilta.

Hakuaika Demola –projekteihin on käynnissä 15.9. asti
Demolassa on mahdollista saada opintopisteitä ratkomalla työelämälähtöisiä avoimia ongelmia monitieteellisissä opiskelijaryhmissä. Yritykset voivat halutessaan lisensoida opiskelijoiden tuotokset. Ilmoittautuminen projekteihin.

Tule mukaan alumnilähettiläsohjelmaan
Kutsumme maisterivaiheen opiskelijoita ja vastavalmistuneita mukaan alumnilähettiläsohjelmaan. Ohjelmassa saat uusia tuttavuuksia, verkostoidut ja opit viestintää, markkinointia ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi käytännön kautta. Voit ilmoittautua mukaan 30.9. klo 12.00 mennessä. Lue lisää.

Tehoa opiskeluun teemaluennoilta!
Hae vauhtia opiskeluun ja ajankäytön suunnitteluun. Uusille opiskelijoille järjestetään syys-lokakuussa kaksi opiskelun tehostamisen teemaluentoa. Luennoille ovat tervetulleita myös vanhempien vuosikurssien opiskelijat! Tutustu tiedekuntakohtaisiin aikatauluihin.

Kandipalautekysely aukeaa 29.9.2014
Kandipalaute on valtakunnallinen opiskelijapalautekysely, joka selvittää kandidaatintutkinnon suorittaneiden tyytyväisyyttä yliopistoonsa ja heidän kokemuksiaan opintojen sujumisesta. Oulun yliopisto lähettää kyselyn 29.9.2014 kaikille kandidaatin tutkinnon keväällä 2014 suorittaneille opiskelijoilleen. Kysely on auki 29.9. - 17.10.2014

Opintotuki: lukuvuoden 2013-2014 opintojen edistymisen seuranta
Välttyäksesi turhalta Kelan selvityspyynnöltä, varmista että 31.7.2014 mennessä suorittamasi opinnot on kirjattu Oodi-opintorekisteriin.

Opintotuen palveluajat opiskelijakeskuksessa 1.9.2014 lähtien
-
henkilökohtainen asiointi: opintotuen palvelupiste opiskelijakeskuksessa avoinna ti–to klo 12-14, ma ja pe suljettu. Opintotuen käsiteltäviksi tarkoitetut asiakirjat voi jättää myös opiskelijakeskuksen ulkopuolella olevaan postilaatikkoon.
- asiointi sähköpostitse: opintotuki(at)oulu.fi
- asiointi puhelimitse ma-pe klo 9-15: p. 029 448 9100

Uranosteen työnhaun koulutukset
Uranoste tarjoaa maksuttomia koulutuksia valmistumisvaiheen opiskelijoille syys-lokakuussa 2014. Lue lisää.

Apurahaa haettavissa opintojen rahoittamiseen
Kaarlo ja Tyyne Lintulan säätiön apurahat sl 2014 ja kl 2015 opintojen rahoittamiseen Rovaniemeltä kotoisin oleville. Hae 30.9. mennessä, lue lisää.

Painonhallintaryhmä
YTHS järjestää 17.9. - 29.10. 2014 painonhallintaryhmän opiskelijoille. Lue lisää.

Jännittäjäryhmä
YTHS toteuttaa 29.10. - 19.11.2014 jännittäjäryhmän. Lue lisää.

Fysioterapia- sekä narskutteluryhmät syksyllä 2014
YTHS toteuttaa syksyllä fysioterapiaryhmiä, lue lisää sekä narskutteluryhmän, tutustu esitteeseen.

Vuokratyömessut 2.10. Oulussa
Henkilöstövuokrausyritykset järjestävät vuokratyömessut Uudella  Seurahuoneella. Tietoiskuja vuokratyöskentelystä  ja työnhausta. Lue lisää.

"Tove ja muumit maailmalla” -näyttely
"Tove ja muumit maailmalla” -näyttely esillä tiedekirjasto Pegasuksen ja ravintola Julinian välisen Väylän vitriineissä. Lisätietoa näyttelystä kirjaston Nutturasta –blogissa.

Examinarium - tenttien sähköistäminen
Examinarium tenttitilassa voit tehdä kameravalvottuja sähköisiä ja paperitenttejä. Lue lisää.

Viimeksi päivitetty: 15.9.2014
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+