Hakulomake

Maksuton avoin yliopisto-opetus

Oulun yliopiston perustutkinto- ja vaihto-opiskelijat voivat suorittaa tutkintoon sisällytettäviä kieli- ja sivuaineopintoja avoimina yliopisto-opintoina. Syys- ja kevätlukukaudella sekä kesällä järjestettävät opinnot ovat opiskelijalle maksuttomia, mikäli tiedekunta on antanut luvan sisällyttää opinnot osaksi tutkintoa ja sitoutunut maksamaan opinnot opiskelijan puolesta.  Mikäli opiskelija ei ole saanut maksusitoumusta tiedekunnasta, opintomaksun maksaa opiskelija itse.

Kieliopinnot ja kesäaikainen avoin yliopisto-opetus

Kieli- ja viestintäkoulutuksen järjestämän normaalin kieliopintotarjonnan lisäksi perustutkinto-opiskelijat voivat suorittaa kieliopintoja avoimina yliopisto-opintoina Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa (PPKYO). Opintotarjonnassa on myös suomi vieraana kielenä opintoja vaihto-opiskelijoille. Kieli- ja viestintäopintojen lisäksi Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää kesäaikaan myös muuta avointa yliopisto-opetusta.

  • Opiskelupaikkoja on rajoitetusti.
  • Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Käytössä on Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston määrittelemä peruutusmaksu.
  • Opintoihin ilmoittaudutaan Pohjois-Pohjanmaa kesäyliopiston sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.
  • Opetus järjestetään Linnanmaalla ilta-aikaan.
  • Opinnot ovat opiskelijalle maksuttomia yllä mainituin maksuehdoin.

Ilmoittautuessaan opiskelija merkitsee lomakkeen lisätietoja-kohtaan maksusitoumuksen antajan tiedot. Muutoin opiskelija sitoutuu maksamaan opinnot itse. Lisätietoja saa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistosta ja Oulun avoimesta yliopistosta ja tiedekuntien koulutuspäälliköiltä.

Muut avoimina yliopisto-opintoina tarjottavat opinnot

Avoimen yliopiston opinto-ohjelmaan voit tutustua  avoimen yliopsiton opetustarjonta-sivulla.

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat suorittaa myös muita yliopiston tutkintovaatimusten mukaisia yleis- ja perusopintoja avoimessa yliopistossa. Opinnot ovat opiskelijalle maksuttomia, mikäli tiedekunta on antanut luvan sisällyttää opinnot osaksi tutkintoa ja sitoutunut maksamaan opinnot opiskelijan puolesta. Opintoihin ilmoittaudutaan avoimen yliopiston sähköisellä lomakkeella. Opintoihin ei voi ilmoittautua WebOodissa. Ilmoittautuessaan opiskelija merkitsee lomakkeeseen tiedon maksusitoumuksesta, koulutusohjelmansa sekä tiedekunnan maksusitoumuksen antaneen henkilön nimen (ks. tarvittaessa ohje lomakkeen täytöstä). Avoin yliopisto laskuttaa tiedekuntaa annetun laskutustiedon perusteella.

Lisätietoja saa avoimesta yliopistosta tai tiedekuntien koulutuspäälliköiltä.

Liitetiedostot: 
Viimeksi päivitetty: 24.2.2014
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+