Etusivu

Hakulomake

Maksuton avoin yliopisto-opetus

Oulun yliopiston perustutkinto- ja vaihto-opiskelijat voivat suorittaa tutkintoon sisällytettäviä kieli- ja sivuaineopintoja avoimina yliopisto-opintoina. Syys- ja kevätlukukaudella järjestettävät opinnot ovat opiskelijalle maksuttomia, mikäli tiedekunta on antanut luvan sisällyttää opinnot osaksi tutkintoa ja sitoutunut maksamaan opinnot opiskelijan puolesta.  Mikäli opiskelija ei ole saanut maksusitoumusta tiedekunnasta, opintomaksun maksaa opiskelija itse. Huom! PPKYO:n järjestämille kesän 2014 opintojaksoille opiskelijat voivat ilmoittautua ilman tiedekunnan hyväksymää maksusitoumusta.

Kesäaikainen avoin yliopisto-opetus

Perustutkinto-opiskelijat voivat suorittaa avoimia yliopisto-opintoja  kesäaikaan Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa (PPKYO). Opinnot ovat opiskelijalle maksuttomia kesällä 2014. Joillakin kursseilla on rajoitettu osallistujamäärä, joten ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssien täyttymiseen saakka. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PPKYO:n kesän 2014 tarjonta löytyy tästä. Opintoihin ilmoittaudutaan PPKYO:n sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja saa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistosta ja Oulun avoimesta yliopistosta ja tiedekuntien koulutuspäälliköiltä.

Muut avoimina yliopisto-opintoina tarjottavat opinnot

Avoimen yliopiston opinto-ohjelmaan voit tutustua  avoimen yliopiston verkkosivuilla.

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat suorittaa myös muita yliopiston tutkintovaatimusten mukaisia yleis- ja perusopintoja avoimessa yliopistossa. Opinnot ovat opiskelijalle maksuttomia, mikäli tiedekunta on antanut luvan sisällyttää opinnot osaksi tutkintoa ja sitoutunut maksamaan opinnot opiskelijan puolesta. Opintoihin ilmoittaudutaan avoimen yliopiston sähköisellä lomakkeella. Opintoihin ei voi ilmoittautua WebOodissa. Ilmoittautuessaan opiskelija merkitsee lomakkeeseen tiedon maksusitoumuksesta, koulutusohjelmansa sekä tiedekunnan maksusitoumuksen antaneen henkilön nimen (ks. tarvittaessa ohje lomakkeen täytöstä). Avoin yliopisto laskuttaa tiedekuntaa annetun laskutustiedon perusteella.

Lisätietoja saa avoimesta yliopistosta tai tiedekuntien koulutuspäälliköiltä.

Liitetiedostot: 
Viimeksi päivitetty: 8.5.2014
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+