Hakulomake

ELSA-verkosto multimodaalisen vuorovaikutuksen tutkijoille

Oulun yliopiston humanistiseen tiedekuntaan on perustettu tutkijaverkosto multimodaalisen vuorovaikutuksen tutkijoille. Verkoston jäsenten tutkimuskohteena ovat moninaiset multimodaalisen vuorovaikutuksen keholliset ja kielelliset käytänteet eri tilanteissa.

"Embodiment, Language and Social Action" -yhteistyöverkoston eli ELSAn tavoitteena on vahvistaa ja edistää alueen tutkimusta ja opetusta Oulun yliopistossa. Verkosto tarjoaa myös mahdollisuuden tiivistää kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä sekä järjestelmällistää asiantuntemuksen jakamista.

ELSAn toimintamuotoja ovat mm. seminaarien ja tutkijatapaamisten järjestäminen sekä tutkimusaineistojen yhteinen tarkastelu viikoittaisissa tapaamisissa. Verkosto ylläpitää myös postituslistaa.

Seuraava verkoston tapahtuma on 17.–19.5.2011 järjestettävä kansainvälinen seminaari "Social Action Formats: Conversational Patterns in Embodied Face-to-Face Interaction", johon saapuu osanottajia yhdeksästä eri maasta. Seminaarin kutsuttuina puhujina toimivat professori Cecilia Ford (University of Wisconsin, Madison) ja professori Barbara Fox (University of Colorado, Boulder).

Lisätietoa ELSAn toiminnasta verkoston sivuilta

Viimeksi päivitetty: 14.4.2011