Hakulomake

Nuoren selkätutkijan palkinto toistamiseen Ouluun

LL Pasi Eskola Oulun yliopistosta on voittanut nuoren tutkijan palkinnon, AOSpine Europe Young Researcher Awardin. Kyseessä on Euroopan laajuinen nuorten tutkijoiden kilpailu kliinisen selkätutkimuksen alalla.

Eskola on tutkinut vuodesta 2006 alkaen lannerangan välilevyrappeuman geneettisiä riskitekijöitä Biocenter Oulussa, biolääketieteen laitoksen lääketieteellisen biokemian ja molekyylibiologian yksikössä sekä kliinisen lääketieteen laitoksen fysiatrian klinikassa.

Eskola vastaanottaa palkintoon kuuluvan 15 000 Sveitsin frangin suuruisen tutkimusapurahan 21. kesäkuuta World Forum for Spine Research -tilaisuudessa Helsingissä.

AOSpine on kansainvälinen lääketieteellisten erityisasiantuntijoiden järjestö, jonka tavoitteena on edistää selkäsairauksien tieteellistä tutkimusta ja hoitoa. Myös viime vuonna kyseisen palkinnon voitti oululainen nuori selkätutkija.

Viimeksi päivitetty: 3.4.2012
Facebook icon