Julkaisut

Oppiaineen julkaisutiedot löytyvät kootusti oheisesta Oulun yliopisto tutkii -tietokantalinkistä. Henkilökohtaiset julkaisutiedot löytyvät keskeisiltä osin kunkin tutkijan tutkijaprofiili-sivulta.

Oppiaineen julkaisemat juhlakirjat sekä niiden ladattavat PDF-tiedostot löytyvät omalta alasivultaan.

Arkeologian laboratorion METELI-tutkimusraporttien tiedot sekä niiden ladattavat PDF-tiedostot löytyvät omalta alasivultaan.

Oppiaineen satunnaisemmat julkaisut sekä niiden PDF-versiot kootaan tälle sivulle.

Kallio-Seppä, Titta; Janne Ikäheimo & Kirsti Paavola (toim.): Iin Vanhan Haminan kirkko ja hautausmaa: arkeologisia tutkimuksia. Oulu: Oulun yliopisto, 2011.

Koivunen, Pentti: A gilded relief brooch of the migration period from Finnish Lapland. Acta Universitatis Ouluensis B4:2. Oulu: Oulun yliopisto, 1975.

Viimeksi päivitetty: 21.9.2017