Lomakkeet ja ohjeet / sähköinen asiointi OSAT

OPINTO-OPPAAT

Arkkitehtuurin tutkinto-ohjelman vuoden 2015 jälkeen ilmestyneet opinto-oppaat julkaistaan ainoastaan sähköisenä tällä nettisivulla. Lukuvuosien  2002-2015 opinto-oppaat on sisällytetty teknillisen tiedekunnan oppaisiin, ja ne löytyvät teknillisen tiedekunnan opiskelu -sivuilta.

TEKNIIKAN KANDIDAATIN TUTKINTO

MAISTERIN (ARKKITEHDIN) TUTKINTO - DIPLOMITYÖ

VALMISTUMINEN

Tekniikan kandidaatin ja arkkitehdin tutkintojen myöntämisen aikatalu

Yliopiston kirjaston opinnäyteohje / e-gradu ja LATURI

Valmistumisprosessi uudistuu syksyllä 2019
Suurin uudistus on se, että tutkintohakemusta ei tehdä ennen kuin kaikki opintosuoritukset ovat Oodissa kirjautuneena. Valmistumispäivä tulee olemaan eri päivä kuin se, kun tutkintotodistuksen voi saada itselleen.

Valmistumispäivä on jokaisen kuukauden viimeinen päivä (viikonpäivään katsomatta).

Tutkintohakemus pitää lähettää OSAT-järjestelmään viimeistään viikkoa ennen kuun viimeistä päivää. Hakemuksen liitteeksi tulee lähettää hyväksytty hops ja kaikki suoritukset tulee olla kirjattuina oodissa

SÄHKÖINEN ASIOINTI OPISKELIJOILLE (OSAT)

OSAT-järjestelmässä opiskelija pystyy tekemään:

- AHOT-hakemuksen

- lisäaikahakemuksen

- opinto-oikeuden palautushakemuksen

- tutkintotodistushakemuksen

- opinto-oikeudesta luopumisilmoituksen

- opiskelutodistuksen tilaamisen

OSAT-järjestelmään kirjautuminen.

Lisätietoja: osat (at)oulu.fi.

MUISTILISTA VALMISTUVALLE

PALAUTEKYSELYT VALMISTUVILLE

TEK:in ja Oulun yliopiston kysely tekniikan aloilta valmistuville

Valtakunnallinen kandipalautekysely

JULKISIA DIPLOMITÖITÄ ARKISTOSSA

Arkkitehtuurin tiedekunnassa aikaisemmin hyväksyttyjä sähköisiä diplomitöitä voi selata yliopiston kirjaston ylläpitämässä JULTIKA -julkaisuarkistossa.

E-GRADU

Sähköisen opinnäytteen (E-gradu) ohjeet diplomityön tekijöille ja ohjaajille löytyvät Yliopiston kirjaston nettisivuilta linkistä OPINNÄYTTEET. Ohjeet tekijänoikeuksista koskien diplomitöissä julkaistavaa materiaalia löytyvät samaisilta sivuilta linkistä Tekijänoikeudet pro gradu - ja diplomitöissä

MUUT ASIAT

Viimeksi päivitetty: 12.6.2019