OSA 60 years anniversary seminar

Lauantai, marraskuu 9, 2019

Tervetuloa Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikön 60-vuotisjuhlaseminaariin la 9.11. 2019 klo 12.00-15.00.  Huom. aiemmasta kutsusta luentosali on vaihtunut Agorasta auditorioon L1. Kutsua voi välittää eteenpäin. Auditoriossa on runsaasti tilaa. Lämpimästi tervetuloa.

Welcome to the Oulu School of Architecture 60-years' anniversary seminar on Saturday 9.11. at 12.00-15.00 o’clock. NB:The lecture hall has changed from earlier invitation, from Agora to auditorium L1. The invitation can be forwarded, there is plenty of room in the auditorium. You are warmly welcome.

Opening words Janne Pihlajaniemi, professor, architect, head of the school | “Tendencies in contemporary scandinavian architecture” Leif Hogfeldt Hansen, associate professor, architect, Aarhus School of Architecture, Denmark | ”Suomalainen arkkitehtuurini” Jyrki Tasa, professori, arkkitehti, Arkkitehdit NRT (in Finnish) | “Research on architecture as a tool for housing development” Ola Nylander, professor, architect, PhD, Chalmers School of Architecture, Sweden | “Essence in doing and teaching architecture” Rainer Mahlamäki, professor, architect, Lahdelma & Mahlamäki | Closing the seminar Matti Sanaksenaho, professor, architect

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

University of Oulu