23.5.2019 Uutinen

Uusia väyliä päästä yliopistoon

Oulun yliopisto laajentaa merkittävästi hakijoiden mahdollisuuksia päästä suorittamaan yliopistotutkintoa avoimen yliopiston opintojen perusteella. Valintatavan osuus on jatkossa lukuisilla aloilla jopa 10 prosenttia valituista.

22.2.2019 Uutinen

Kesän 2019 ja lukuvuoden 2019-2020 avoimen yliopiston opetustarjonta

Tiedot avoimen yliopiston kesän 2019 opetustarjonnasta löydät täältä ja lukuvuoden 2019-2020 opetustarjonnasta löydät

18.2.2019 Uutinen

Vastaa avoimen yliopiston opintojakson palautekyselyyn

Keräämme palautetta opiskelijan suorittamista Oulun yliopiston avoimen yliopiston opintojaksoista.

4.2.2019 Uutinen

Vas­taa ky­se­lyyn tut­kin­toon tähtää­västä opis­ke­lus­ta avoi­mes­sa yli­opis­tos­sa

Toinen reitti yliopistoon -hankkeen kysely on tarkoitettu niille tutkinto-opiskelijoille tai tutkinnon jo suorittaneille henkilöille, jotka on valittu tutkintokoulutukseen avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella.

5.12.2018 Uutinen

Avoimen yliopiston verkkosivuilla nyt usein kysytyt kysymykset

Tänään Oulun yliopiston avoimen yliopiston verkkosivuille lisättiin usein kysytyt kysymykset.

21.11.2018 Uutinen

Avoimen yliopisto-opintojen järjestämisoikeuksien haku

Avoimen yliopisto-opintojen järjestämisoikeuksien haku on avoinna yhteistyöoppilaitoksille. Haku päättyy 5.12.2018.

9.11.2018 Uutinen

Abipäivien 2018 arvonnan voittaja löytynyt!

Oulun yliopiston avoimella yliopistolla oli Abipäivillä 7.-8.11.2018 esittelypiste. Abipäivillä kerrottiin toisen asteen opiskelijoille muun muassa avoimen yliopiston tarjonnasta sekä avoimista väylistä. Keväällä 2019 Oulun yliopistossa on avoimen väylän paikkoja avoimia yliopisto-opintoja suorittaneille seuraavasti: kasvatustieteet 5 paikkaa, tietojenkäsittelytieteet 10 paikkaa, biologia 2 paikkaa. Vuoden 2020 yhteishakuun avoimen väylä on tulossa useampaan hakukohteeseen, niistä tulee lisätietoa myöhemmin.

Avoimen yliopiston esittelypisteellä oli mahdollisuus osallistua arvontaan. Kaikkiaan arvontakyselyyn osallistui 255 henkilöä.  Voittaja arvottiin ja hänelle ilmoitettiin voitostaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistumisesta!

18.9.2018 Uutinen

Avoimen väylää kehitetään yhteishankkeen avulla

Alkusyksysta käynnistynyt Toinen reitti yliopistoon -hanke pyrkii lisäämään mahdollisuuksia opiskelijoille osoittaa kelpoisuuttaan yliopisto-opintoihin.

13.9.2018 Uutinen

Sporttipassi avoimen yliopiston opiskelijoille

Avoimen yliopiston opiskelijat, joilla opintoja on suunnitteilla / kertyy lukuvuoden aikana vähintään 15 opintopistettä, ovat oikeutettuja ostamaan Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) Sporttipassin.