ayA100017 Digitaaliset ihmistieteet (AVOIN YO) 25 op

Lukuvuosi 2019-2020
29.10.2019–31.7.2020
22.10.2019–7.6.2020 Ilmoittautuminen vain yksittäisille opintojaksoille. HUOM! Kevään jaksojen ilmoittautumisaikaa jatkettu 7.6. asti.
Verkko-opinnot
Humanistiset ja yhteiskuntatieteelliset alat
Oulun yliopisto
ei paikkasidonnainen
Opinnoissa on rajoitettu osallistujamäärä.
0 €

Lukuvuonna 2019-2020 kokonaisuudesta tarjotaan 20 op. Kevään jaksojen ilmoittautumisaikaa jatkettu 7.6. asti suoritusaikaa 31.7. asti.

Sisältö

Opinnot avaavat näkökulmia mm. digitaalisen kulttuuriperinnön, muuttuvan media- ja viestintätutkimuksen, kieliteknologian, humanistisen teknologiatutkimuksen, digitaalisen historiantutkimuksen sekä virtuaalisten kulttuurien tutkimukseen.

Perehdytään keskeisiin digitaalisiin aineistoihin ja niiden käsittelytaitoihin, alan eettisiin kysymyksiin, tiedonhallintajärjestelmiin ja analyysimenetelmiin, sekä hankitaan valmiuksia moniammatilliseen projektityöskentelyyn.

Opintoneuvonta
Koulutussuunnittelija Tari Rantasuo, avoin.yliopisto(at)oulu.fi
Järjestämistapa

Verkko-opinnot

Lisätiedot

Opiskelija voi suorittaa avoimessa yliopistossa Digitaaliset ihmistieteet -kokonaisuudesta yksittäisiä 5 opintopisteen kursseja yhteensä 20 op.

Opintojakso Johdatus digitaalisiin ihmistieteisiin 5 op kuuluu historia-, kulttuuri- ja viestintätieteiden (HIKUVIE) tutkinto-ohjelmaan (Arkeologia, Informaatiotutkimus, Historia, Kulttuuriantropologia, Saamelainen kulttuuri, Tieteiden ja aatteiden historia).

Ilmoittaudu opintoihin
ayA100017 Digitaaliset ihmistieteet (AVOIN YO) 25 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.