ay724812P Building Change Through Entrepreneurship (AVOIN YO) 5 op

Englanti
Oulun yliopisto
ei paikkasidonnainen
Kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä.
0 €

HUOM! Opinto-oikeus alkaa 1.5.2020. Käyttäjätunnus tulee voimaan 2.5.2020, jolloin saat sähköpostin, jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja ohjeet salasanan asettamiseksi.

Course is full
Osaamistavoitteet

After the course the students should:

1. Have the basic knowledge about start-ups and new business creation

2. Have the ability to find and utilize information for new business creation

3. Have the knowledge how to analyze own business-case

4. Have the knowledge how the to plan a new start-up

5. Have the ability to present own business-case

Sisältö

Themes covered in this course are (1) Introduction to Entrepreneurship, (2) Recognizing Opportunities and Generating Ideas, (3) Feasibility Analysis, (4) Industry and Competitor Analysis, (5) Developing an Effective Business Model, (6) Building a New Venture Team, (7) Assessing New Venture’s Financial Strength and Viability, (8) Writing a Business Plan, (9) Getting Finance or Funding, (10) Preparing for and Evaluating Challenges of Growth.

Toteutustavat

The course is based on self-learning by the students based on the slides containing detailed information, video links as well as relevant audio insights uploaded by the lecturer. Along with these, the students are expected to read relevant parts of the course textbook and undertake learning assignments associated with them.

Oppimateriaali

- Course slides and relevant online resources inserted in the slides

- Bruce R. Barringer and R. Duane Ireland (2006). Entrepreneurship: Successfully Launching New Ventures. Pearson Education.

Suoritustavat ja arviointikriteerit

Individually written assignments. Completion of all 10 assignments corresponds to receiving grade 5, while minimum two are needed to get 1 in order to pass the course.

Opettaja
Ahmad Arslan
Arviointiasteikko

The course utilizes a numerical grading scale 1-5. In the numerical scale zero stands for fail.

Opintoneuvonta
avoin.yliopisto(at)oulu.fi
Opetuksen aika ja paikka
Oulun yliopiston Moodle: https://moodle.oulu.fi/
Järjestämistapa

Online course.

University and open university students.

Lisätiedot

Opintojakso on osa yrittäjyyden perusopintoja (A631401 Yrittäjyys, perusopinnot, 25 op).

Ilmoittaudu opintoihin
ay724812P Building Change Through Entrepreneurship (AVOIN YO) 5 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.