ay721563S Entrepreneurial Leadership (AVOIN YO) 6 op

Kesälukukausi 2020
15.5.–31.7.2020
14.4.–18.5.2020 Ilmoittautumisaikaa jatkettu 18.5. asti.
Verkko-opinnot
Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
6357 Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen
Englanti
Oulun yliopisto
ei paikkasidonnainen
Opinnoissa on rajoitettu osallistujamäärä.

Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin 31.7.2020 mennessä.

HUOM! Opinto-oikeus alkaa 1.5.2020.  Käyttäjätunnus tulee voimaan 2.5.2020, jolloin saat sähköpostin, jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja ohjeet salasanan asettamiseksi.

Osaamistavoitteet

The course enables students to expand their thinking outside the accustomed concepts of leadership and to explore the area of entrepreneurial leadership in fast changing international business context. After completing this course students understand the key assumptions and components of entrepreneurial leadership, know how to apply entrepreneurial leadership to changing international business situations, can analyze the personal and social implications of entrepreneurial leadership, and know how to continue learning about entrepreneurial leadership.

Sisältö

This course examines entrepreneurial leadership in the context of changing international business. The course offers approaches to entrepreneurial leadership and explores it through interplay of theory and practice.

Toteutustavat

Zoom lectures, homework and home exam.

Oppimateriaali

Article collection, lecture materials.

Suoritustavat ja arviointikriteerit

Assessment based on home exam.

Opettaja
Vesa Puhakka
Arviointiasteikko

The course utilizes a numerical grading scale 1-5. In the numerical scale zero stands for a fail.

Opintoneuvonta
avoin.yliopisto(at)oulu.fi
Opetuksen aika ja paikka
Oulun yliopiston Moodle: https://moodle.oulu.fi/
Järjestämistapa

Online-course.

University students.

Ilmoittaudu opintoihin
ay721563S Entrepreneurial Leadership (AVOIN YO) 6 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.