ay721569S IBM Book Club (AVOIN YO) 6 op

Oulun yliopisto
ei paikkasidonnainen
0 €

HUOM! Opinto-oikeus alkaa 1.5.2020.  Käyttäjätunnus tulee voimaan 2.5.2020, jolloin saat sähköpostin, jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja ohjeet salasanan asettamiseksi.

Osaamistavoitteet

The Students demonstrate knowledge of theories, concepts, frameworks and/or empirical findings of the international business and management disciplines. They will have skills for individual learning and identifying relevant business research information.

Business Ethics.

Toteutustavat

Reading and independent study.

Esitietovaatimukset

Prerequisites: 721538S International Business Theory and 721562S Organizational Change and Development or equivalent studies.

Oppimateriaali

Books and materials assigned by teachers.

Suoritustavat ja arviointikriteerit

Online Exam.

Opettaja
Akram Hatami
Arviointiasteikko

Grading scale: 1-5. Zero stands for a fail.

Opintoneuvonta
avoin.yliopisto(at)oulu.fi
Opetuksen aika ja paikka
Oulun yliopiston Moodle: https://moodle.oulu.fi/
Järjestämistapa

Online course.

Master students in International business.

Ilmoittaudu opintoihin
ay721569S IBM Book Club (AVOIN YO) 6 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.