ay721559S Venture Growth Strategies (AVOIN YO) 6 op

Englanti
Oulun yliopisto
ei paikkasidonnainen
Opinnoissa on rajoitettu osallistujamäärä.
0 €

Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin 31.7.2020 mennessä. Opinto-oikeus alkaa 1.5.2020.  Käyttäjätunnus tulee voimaan 2.5.2020, jolloin saat sähköpostin, jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja ohjeet salasanan asettamiseksi.

HUOM! Kurssi aukeaa Moodlessa 1.6.

Osaamistavoitteet

After the course the student can understand the risks and rewards related to different growth strategies, recognize the fundamental elements of successful ventures and the needed resources and competencies for developing and scaling them at international markets. The students are able to read the startup landscape at different geographical contexts.

Sisältö

The course provides an overview of high-growth entrepreneurship and the process of building and scaling ventures with significant business potential. Recent advancements in the startup field are discussed with a specific focus on Silicon Valley and different forms of entrepreneurial finance such as public finance and venture capital.

Toteutustavat

Course is organized in four modules that each have specific materials and separate assignments, and an home exam that are mandatory for students to pass the course.

Esitietovaatimukset

Kauppatieteen väyläopinnot tai vastaavat tiedot.

Oppimateriaali

Articles and online material.

Suoritustavat ja arviointikriteerit

Required assignments and home exam.

Opettaja
Sakari Sipola
Arviointiasteikko

The course utilizes a numerical grading scale 1-5. In the numerical scale zero stands for a fail.

Opintoneuvonta
avoin.yliopisto(at)oulu.fi
Opetuksen aika ja paikka
Oulun yliopiston Moodle: https://moodle.oulu.fi/
Järjestämistapa

Online course.

Students of the Master’s program in International Business Management

Ilmoittaudu opintoihin
ay721559S Venture Growth Strategies (AVOIN YO) 6 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.