ay721568S Individual Business Management Project (AVOIN YO) 6 op

Kesälukukausi 2020
15.5.–31.7.2020
14.4.–18.5.2020 Ilmoittautumisaikaa jatkettu 18.5. asti.
Verkko-opinnot
Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
6357 Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen
Englanti
Oulun yliopisto
ei paikkasidonnainen
Opinnoissa on rajoitettu osallistujamäärä.
0 €

HUOM! Opinto-oikeus alkaa 1.5.2020.  Käyttäjätunnus tulee voimaan 2.5.2020, jolloin saat sähköpostin, jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja ohjeet salasanan asettamiseksi.

Osaamistavoitteet

Upon completion of the course, student is able to solve business problems independently by applying business research methods, produce new knowledge using scientific theories, concepts, frameworks and approaches.

Student will develop the problem-solving skills, critical and analytical thinking competences while solving the real-life business cases. By completing the course work, student will further develop their research and academic writing capabilities.

Sisältö

The course includes compulsory orientation lectures and basics of project management to support students’ individual work. Final seminar includes project presentations and are also compulsory for each student. Students will present their final work and return their written reports following the given time frame. The written reports evaluation is based on the thesis evaluation framework.

Toteutustavat

Online lectures, independent work, seminar session(s), written report and presentation (either online or face-to-face).

Student will work in close co-operation with organisation´s representatives and will present the course report in the final seminar. Students are responsible for attending the online lectures and presenting their work on time and careful attention should be paid on the given time schedules

Oppimateriaali

Scientific literature and articles related to the course assignment.

Suoritustavat ja arviointikriteerit

Three main areas will be assessed:

1.       General project management skills shown during the project
2.       Presentation
3.       Final report

Opettaja
Marika Tuomela-Pyykkönen
Arviointiasteikko

The course utilizes a numerical grading scale 1-5. In the numerical scale zero stands for a fail.

Opintoneuvonta
avoin.yliopisto(at)oulu.fi
Työelämäyhteistyö

Close cooperation with a case company or other relevant organization(s) will be carried out throughout the course. The students are expected to utilize their existing or developing network for finding the suitable organization.

Opetuksen aika ja paikka
Oulun yliopiston Moodle: https://moodle.oulu.fi/
Järjestämistapa

Online teaching, online or face-to-face final seminar, independent work.

Students with bachelor’s degree on international business or equivalent.

The number of students is limited.

Ilmoittaudu opintoihin
ay721568S Individual Business Management Project (AVOIN YO) 6 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.