ayA110101 Englannin kieli, perusopinnot (AVOIN YO) 25 op

Lukuvuosi 2020-2021
Ilmoittautuminen päättynyt, lisätietoja järjestävästä oppilaitoksesta.
Monimuoto-opinnot
Humanistiset ja yhteiskuntatieteelliset alat
1101 Englantilainen filologia
Englanti
Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto
Oulu
Opinnoissa on rajoitettu osallistujamäärä.
Tarkista hinta yhteistyöoppilaitoksen sivulta.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, aikataulusta ym. löytyvät järjestävästä oppilaitoksesta: Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto.

Osaamistavoitteet

After completing the Basic Studies package in English Philology, the students will be able to demonstrate improved practical skills in their use of written and spoken English and to discuss structures of English and English grammar from different theoretical perspectives. They will also be able to identify and explain the basics of different fields of English linguistics and Anglo-American literature. Finally, they will be able to explain different cultural features of British and North American culture and describe differences between them. The Basic Studies package also familiarises students with the main modes of individual and collaborative teaching and learning encountered in the university: lectures, seminars, tutorials, workshops, group work, presentations, online teaching, examinations and writing assignments.

Basic Studies, 25 ECTS:

ay682428P Academic Writing and Communication
ay682376P Approaches to English Language Studies
ay682430P Introduction to North American Studies
ay682377P Introduction to Literature in English
ay682374P Speech Production and Communication

Opintoneuvonta
avoin.yliopisto(at)oulu.fi
Ilmoittaudu opintoihin
ayA110101 Englannin kieli, perusopinnot (AVOIN YO) 25 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.