ayA112802 Informaatiotutkimus, aineopinnot (AVOIN YO) 36 op

Riveria kesäyliopisto
Rovaniemi
Joensuu
Tarkista hinta yhteistyöoppilaitoksen sivulta.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, aikataulusta ym. löytyvät järjestävästä oppilaitoksesta: Helsingin seudun kesäyliopisto, Lapin kesäyliopisto, Riveria kesäyliopisto

Esitietovaatimukset

Informaatiotutkimuksen perusopinnot 25 op suoritettuna vähintään arvosanalla 3. Perusopinnot tulee olla suoritettu Oulun yliopiston vaatimusten mukaan. Tampereen yliopistossa ennen syksyä 2019 suoritetut perusopinnot hyväksytään myös.

Opintoneuvonta
avoin.yliopisto(at)oulu.fi
Ilmoittaudu opintoihin
ayA112802 Informaatiotutkimus, aineopinnot (AVOIN YO) 36 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.