Avoimen väylät, toinen reitti yliopistoon !

Uusia avoimen väylän hakukohteita on tulossa vuodelle 2021 geotieteiden tutkinto-ohjelmaan sekä tietojenkäsittelytieteen, lääketieteen tekniikan, prosessi- ja ympäristötekniikan, terveyshallintotieteen, hoitotieteen sekä terveystieteiden opettajan maisteriohjelmiin. Seuraa syksyn avoimen väylän verkkosivuja, niitä päivitetään kesän ja syksyn ajan.
Ne Oulun yliopiston avoimen väylän hakukohteet ja valintaperusteet, joihin kuuluvia opintoja alkaa jo kesällä / alkusyksystä päivitetään alkukesän ja alkusyksyn aikana
avoimen väylän verkkosivuille (kauppatiede ja konetekniikka, prosessitekniikka, ympäristötekniikka, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka onkin jo päivitetty). Viralliset valintaperusteet vuodelle 2021 julkaistaan syyskuussa 2020 Opintopolussa.

Viimeksi päivitetty: 17.6.2020