University of Oulu, 2019

Ilmoittaudu avoimen yliopiston infotilaisuuteen

Lämpimästi tervetuloa avoimen yliopiston infotilaisuuteen 16.12. klo 17.00-18.30. Infotilaisuudessa perehdytään muun muassa seuraaviin asioihin:

• sähköiset ympäristöt ja tietojärjestelmät
  • opiskeluoikeus
  • hyväksiluku
  • avoimen väylät

Infot sopivat parhaiten sellaisille, jotka eivät ole aiemmin opiskelleet Oulun yliopiston avoimessa yliopistossa. Infotilaisuus pidetään Zoom-verkkokokousympäristössä, joka avataan noin 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Ohjeet osallistumisesta sekä linkki Zoom-verkkokokousympäristöön lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiin päivää ennen tilaisuutta. Tarkistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu ilmoittautumislomakkeelle oikein! Infotilaisuus tallenetaan infon osalta. Tallennus laitetaan pois päältä siinä vaiheessa kun aletaan käymään läpi kysymyksiä tilaisuuden päätteeksi.

Ilmoittaudu orientaatiotilaisuuteen tästä.

Viimeksi päivitetty: 11.11.2020