ay700600P Johdatus filosofiaan (AVOIN YO) 5 op

Pyhäjärvi
Ylivieska
Ei rajoitettu
Tarkemmat tiedot löytyvät järjestävästä oppilaitoksesta:

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Tarkemmat tiedot löytyvät järjestävästä oppilaitoksesta:

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää filosofian erityisluonnetta kriittisenä ajatteluna ja hänellä on näkemys filosofian merkityksestä ihmisen olemassaolon, kulttuurin ja yhteiskunnan kokonaisuudessa.

Toteutustavat

Kirjatentti

Oppimateriaali

Rydenfeld & Kovalainen: Mitä on filosofia? ja
Sajama: Arkipäivän filosofiaa.

Arviointiasteikko

0—5

Järjestämistapa

Kontaktiopetus tai itseopiskelu

Ilmoittaudu opintoihin
ay700600P Johdatus filosofiaan (AVOIN YO) 5 op
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.