kansainvälinen yhteistyö

27.11.2020 blog

Mitä kansainvälinen yhteistyö voi tarkoittaa Business Finlandin Co-innovation -hankkeessa?

Business Finlandin Co-innovation -hanke mahdollistaa vientiä yrityksille, verkostoja yli maarajojen ja korkeatasoista tutkimusta. Tässä jutussa kerromme miten.
17.05.2016 blog

Tutkimusmatka Kiinaan

Kävin huhtikuun lopulla vierailulla kolmessa Shanghain ja kahdessa Wuhanin kaupungin yliopistoista neuvottelemassa mahdollisesta yhteistyöstä Oulun yliopiston kanssa. Yliopistoyhteistyöllä haetaan puolin ja toisin etuja, jotka auttavat yliopistoa saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Hyödyt realisoituvat lisäosaamisen ja -osaajien kautta. Yhteistyön helpoimpia muotoja ovat mm. tutkinto-opiskelijoiden vaihto, tohtoriopiskelijoiden vaihto ja henkilökuntavierailut. Syvällisempiä yhteistyön muotoja ovat esimerkiksi yhteiset koulutusohjelmat ja tutkimushankkeet.