mikroyrittäjyyskoulutus

02.03.2021 blog

Etätyötä yksin ja yhdessä

Miljoona suomalaista on tehnyt etätyötä enemmän tai vähemmän yhtäjaksoisesti jo vuoden ajan. Suuri osa heistä on halukkaita jatkamaan etätyötä vielä poikkeusajan jälkeenkin. Etäjohtaminen tapahtuu virtuaalisesti työtä ohjaamalla, ihmisiä innostamalla, kannustamalla, osallistamalla, seuraamalla ja valvomalla tavoitteiden saavuttamista. Tämä on teoriassa helppoa toteuttaa, mutta käytännössä on monia asioita, jotka vaikeuttavat matkaa.
30.10.2020 blog

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti – vahva historia, katse tulevassa

Kuluva vuosi on Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin 20-vuotisjuhlavuosi. Instituutti on saanut nimensä Oulun yliopiston perustamiseen 1958 keskeisesti vaikuttaneelta opetusministeri Kerttu Saalastilta. Saalastin syntymäpäivänä 21.9. järjestetyssä 20. Kerttu Saalasti -seminaarissa juhlistettiin vuonna 2000 perustetun instituutin kasvutarinaa otsikolla ”Kansainvälisyyttä ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta”.
29.05.2020 blog

Etätyö on mikroyrittäjän arkea

Miljoona suomalaista on siirtynyt etätyöhön ja suuri osa heistä on halukkaita jatkamaan etätyötä vielä poikkeusajan jälkeenkin. Verkkolehdet ovat täynnä kolumneja etätyön puolesta ja myös sen riskeistä. Laitetaan sekaan vielä yksi blogi. Teksti perustuu osittain väitöskirjaani, jonka tein vuonna 2016 virtuaalisten projektitiimien viestinnän johtamisesta. Tämän lisäksi olen itse tehnyt etätyötä, verkko-opintoratkaisuja ja rakentanut erilaisia someyhteisöjä myös vapaa-ajalla kestävyysurheilun parissa viimeiset 15 vuotta.
27.01.2020 blog

Lennosta vaihto - yrittäjästä mikroyrittäjyyskoulutusten suunnittelijaksi

Kaaos, kiire, ei mitään valmiina, pitäisi luoda tyhjästä verkkoon kiinnostava, uudenlainen verkkokoulutuskonsepti ja deadline häämöttää? Kuulostaako houkuttelevalta? No niin minustakin!