Oulun yliopisto

10.04.2018 blog

NOT FOR TEACHER: Historian opiskelijoiden työllistyminen opetusalan ulkopuolelle

Historiaa arktisella asenteella -blogin valloittavat keväällä 2018 Digitaaliset ihmistieteet -kurssin opiskelijat. Blogisarja on syntynyt Some- ja verkkotutkimuksen työpajassa.   Timi Kärki & Outi Niemi   Ai sä opiskelet historiaa, susta tulee varmaan opettaja? Kysymys, jonka luultavasti jokainen historian opiskelija kuulee jossain välissä opiskeluitaan. Ei, minusta ei tule opettajaa. Itseasiassa suurimmasta osasta ei tule.
09.04.2018 blog

Kauneusihanteiden katoavaisuus – miten kauneus on muuttunut 1900-luvulta 2000-luvulle?

Historiaa arktisella asenteella -blogin valloittavat keväällä 2018 Digitaaliset ihmistieteet -kurssin opiskelijat. Blogisarja on syntynyt Some- ja verkkotutkimuksen työpajassa. Jenni Järvi, Saara Ylönen, Roosa Yrjölä & Nea Ristimäki
09.04.2018 blog

Miten nimi meitä määrittää? Kuka saa olla suomalainen?

Historiaa arktisella asenteella -blogin valloittavat keväällä 2018 Digitaaliset ihmistieteet -kurssin opiskelijat. Blogisarja on syntynyt Some- ja verkkotutkimuksen työpajassa.   Sauli Tervaniemi & Theresia Simi
13.06.2017 blog

Tutkija kohtaa viestintäjohtajan – tiede viestinnän

Blogiartikkeli on julkaistu ensimmäistä kertaa BCDC Energian blogissa 13.6.2017.
11.05.2017 blog

Monitieteisestä tutkimuksesta tieteidenväliseksi terminologiaksi

Blogiartikkeli on julkaistu ensimmäistä kertaa Helsingin yliopiston Tieteen termipankin blogissa 3.4.2017.
03.05.2017 blog

Viestintä näkyy yhteistyöllä

Julkaistu BCDC Energia -tutkimushankkeen verkkosivuilla 3.5.2017. Kirjoitus on BCDC Energian Tarina -sarjan 8. osa.
09.02.2017 blog

Kotitaloudet haluavat joustaa sähkönkulutustaan – Tutustu tutkimustuloksiin

Kotitalouksien mielestä mahdollisuus joustaa sähkönkulutuksessa on tärkeää hiilidioksidipäästöjen pienentämiseksi. Myös energian säästämistä pidetään tärkeänä paitsi taloudellisista, myös ilmastonmuutoksen hillintään liittyvistä syistä.