Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu

11.11.2019 blog

Kohti parempia palveluita

Datasta puhutaan kaikkialla. Sitä myös kerätään ennätysmääriä niin yritysten kuin meidän itsemme toimesta. Tohtorikoulutettava Tero Huhtala Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin, johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan yksiköstä on kokenut datan kerääjä. Myös hänen väitöskirjatutkimuksensa on rakentunut datan ympärille.
05.11.2019 blog

Ensikosketus mahdolliseen opiskelupaikkaan

Vuoden verran olen harkinnut Oulun yliopiston kauppakorkeakouluun lukion jälkeen opiskelemaan hakemista ja nyt minulle avautui loistava mahdollisuus päästä TET-harjoittelun merkeissä tutustumaan ja näkemään omin silmin, minkälaista se voisi olla. Voin kertoa, että tämä tutustuminen on ehdottomasti lisännyt mielenkiintoani kauppakorkeakoulua kohtaan.
01.11.2019 blog

Lohkoketjusta luottamuspääomaa

Lohkoketju on reilun kymmenen vuoden ikäinen teknologia, joka esiteltiin alkujaan virtuaalivaluutta Bitcoinia varten. Se on pysynyt melko pitkään otsikoissa, joskaan eivät kaikki siitä vieläkään tiedä, vaikka sen on ennakoitu mullistavan markkinoita kuten PC, kännykät ja varsinkin internet konsanaan. Samalla tavalla saattoi toki 1990-luvulla mennä monilta ohi korvien puhe informaation valtatiestä, joka sitten realisoitui kuluvan vuosituhannen alkuvuosina netin ja somen myötä.
24.08.2018 blog

Arvokkaimmat opintopisteet ulkomailta

Markkinoinnin pääaineopiskelijana halusin viimeisenä opiskeluvuotena lähteä ulkomaille harjoitteluun kartuttamaan markkinointiosaamista kansainvälisestä ympäristöstä ennen viimeistä askelta varsinaiseen työelämään. Saatuani harjoittelupaikan työskentelin puoli vuotta yhdessä maailman johtavassa urheiluvarusteita valmistavassa yrityksessä ja sain seurata aitiopaikalta verkkokaupan kehitystä.
03.08.2017 blog

Aurinkovoimaa ja suomalaista muotoilua

Blogiartikkeli on julkaistu ensimäistä kertaa 3.8.2017 BCDC Energian verkkosivuilla.
01.12.2016 blog

Miksi sähkölampun pitää olla tietoturvallinen?

Blogiartikkeli on julkaistu ensimäistä kertaa 22.11.2016 Lähienergialiiton verkkosivuilla. Lähienergialiitto ry kuuluu yhdessä HINKU-foorumin kanssa BCDC Energia -tutkimushankkeen strategisiin kumppaneihin.
18.10.2016 blog

Mielipidettä kysytään: Millaisen roolin kotitaloudet haluavat energiamurroksessa?

Jos posti toi kotiisi tämän kutsun, voit osallistua kyselytutkimukseen ja vaikuttaa mielipiteelläsi yhteiseen energiatulevaisuuteen.