Open position / Avoin työpaikka: Tohtorikoulutettava CAD COLD EX -projekti

Ympäristöterveyden ja keuhkosairauksien tutkimuskeskuksessa (CERH) on haettavana tohtorikoulutettavan tehtävä 1.10.2015 alkaen hankkeeseen ”Ympärivuotinen terveysliikunta sydän- ja verisuonitoiminnan ja terveyden edistämisessä.”

Edellytämme tehtävään haettavalta tutkijalta:

• Ylempää korkeakoulututkintoa

Eduksi katsomme osaamisen seuraavilta osa-alueilta:

• fysiologinen mittaaminen, mittausmenetelmien tuntemus, aineistoanalyysit
  • kokemus kokeellisesta tutkimuksesta
  • liikuntatiede

Tutkimushanketta rahoittaa Opetus- ja Kulttuuriministeriö. Tehtävään valittava tutkija tekee päätoimista tieteellistä tutkimustyötä ja väitöskirjaan tähtääviä jatko-opintoja kansanterveystieteen alalla kolmevuotisessa hankkeessa.

Hakemukset liitteineen pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 31.8.2015.  Hakemuksen tulee liittää: hakemus (avoin max 2 sivua), ansioluettelo ja tutkintotodistus.

Lisätietoa projektista löytyy tutkimuksen nettisivulta sekä työpaikkailmoituksesta, tarvittaessa lisätietoja antaa myös projektin vastaava tutkija, dosentti Tiina Ikäheimo, tiina.ikaheimo (a) oulu.fi, puh. 040 5422 968. Lisätietoja löytyy myös Oulun yliopiston tohtorikoulun (UniOGS) sivuilta.

Linkki hakemuslomakkeelle

Last updated: 3.8.2015