MyData-klinikka

Keskiviikko, maaliskuu 1, 2017

 

Tervetuloa MyData-klinikkaan kehittämään kognitiivisen toimintakyvyn arviointia!

Oulun yliopistossa keskiviikkona 1.3. järjestettävässä MyData-klinikassa keskitytään kognitiivisten kykyjen arviointiin ja palveluasumiseen. Tavoitteenamme on löytää vaihtoehtoja tukemaan ennaltaehkäiseviä ratkaisuja ja palveluja, joilla pyritään havainnoimaan toimintakyvyn muutoksia. Klinikassa pureudutaan tietopohjaisten palvelujen kehittämiseen. Klinikassa nostetaan esiin ammattilaisten kokemuksia ja tarpeita, sekä vastaavasti yritysten kyvykkyyksiä, mahdollisuuksia ja haasteita.

Klinikka järjestetään osana EAKR-rahoitteista Data oivalluksia ja bisnestä -hanketta (6Aika). Hankkeen Hyvä pitkä elämä -työpaketissa pyritään löytämään ratkaisuja, joilla kehitetään palveluja sekä tuetaan yrityksiä luomaan uutta bisnestä. Työpajan löydöksiä syvennetään 5.4. pidettävässä innovaatiotyöpajassa, jonne myös kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Näin rakennetaan näkymää siitä, miltä ikäihmisten asumisen tulevaisuus voisi näyttää ja mitä sen toteutuminen vaatii.

MyData-klinikka:

Aika: keskiviikkona 1.3. klo 9.00 – 12.00 (kahvitarjoilu klo. 8:30 alkaen)

Lisätiedot: Jarmo Pääkkönen, jarmo.paakkonen@oulu.fi

 

MyData-klinikka on työpajamenetelmä, jonka avulla innovoidaan uudentyyppisiä palveluja. MyData-klinikoiden avulla lisätään ymmärrystä henkilökohtaisesta tiedosta ja sen hyötykäytöstä osana tulevaisuuden palveluja. Klinikka-työskentelyn avulla voidaan edistää uusien palvelujen tunnistamista mm. kognitiivisten kykyjen muutoksen ennakointiin.

 

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 22.2.2017