Kilo elämäniloo! – MyHealth & MySpirit -hackaton

Tiistai, joulukuu 12, 2017

Työkaluina mydata ja lohkoketjut - tule etsimään ratkaisuja biohakkereiden oppien avustamana "Kilo elämäniloo! – MyHealth & MySpirit" -hackatoniin. 

Poistamalla kiviä biohakkereiden tieltä, tasoitetaan tietä mittaamisen ja terveen elämäntavan levittämiseksi myös valtaväestöön.

Tämä hackathon on tarkoitettu juuri sinulle. Voit tulla mukaan esittämään ideoita konseptitasolla tai sitten tekemään jonkun pienen sovelluksen. Työskentely tapahtuu ryhmissä. Jos sinulla on blockchain tai muita työkaluja, tuo ne mukanasi.

Parhaat työt palkitaan ja arviointikriteerinä on innovatiivinen MyDatan ja lohkoketjuteknologian käyttö.  Arvioon vaikuttaa idean vaikuttavuus ja toteuttamiskelpoisuus.

Tilaisuus järjestetään osana DOB-hankkeen Hyvä pitkä elämä -innovointia.

 

Aika ja paikka: Tiistai 12.12.2017 klo 12.00 – 20.00 Aalto-yliopiston Arkadia-rakennuksen (Lapuankatu 2, Helsinki) Finnair-salissa (E127, 1. kerros).

Palkinnot: 4000 euron palkinnot sponsoroi: Fuugin säätiö: https://fuug.fi/saatio/, joka on mukana lohkoketjuteemalla myös Suomi 100 -ohjelmassa: http://suomifinland100.fi/project/lohkoketjuilla-liiketoiminta-lentoon-yhdessa-ideoiden/

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://recon.site/hackathon-kilo-elamaniloo-myhealth-myspirit/

 

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

Aalto-yliopiston Arkadia-rakennuksen Finnair-sali (E127, 1. kerros)

Tapahtuman osoite

Lapuankatu 2, 00101 Helsinki

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 21.11.2017