University of Oulu, 2016

Digitaalisen terveyden Proof of Concept -projektien haku

Oletko kohdannut datan saatavuuteen tai laatuun liittyviä haasteita tutkimustyössäsi? Oletko tunnistanut muita haasteita datan tai tekoälyn soveltamiseen liittyen? Oletko tunnistanut tai kokeillut ratkaisuja tämän kaltaisten haasteiden ratkaisemiseen? Onko sinulla valmistelussa terveyden digitalisaatioon liittyvä projekti- tai tutkimusaihio, jossa tämän kaltaisia haasteita voisi olla odotettavissa?

Tule mukaan keskustelemaan näistä kysymyksistä DigiHealth Hub -hankkeen työpajoihin 11.12., 10.1. ja 23.1.

DigiHealth Hub hankkeen toimijat ovat tavanneet yrityksiä ja tutkijoita, ja tunnistaneet datan ja tekoälysovellusten hyödyntämisen haasteita, jotka liittyvät mm. datan saatavuuteen ja laatuun. Taustalla on lähes aina myös lainsäädäntöön liittyviä haasteita. DigiHealth Hub tukee digitaalisen terveyden uusien ratkaisujen monialaista kehitystä mm. todellisten käyttötapausten toteuttamisen kautta. Me yhdistämme haasteiden omistajat haasteita ratkaisevien tahojen ja osaajien kanssa.

Hankkeen aikana toteutetaan neljä PoC-projektia, joiden puitteissa haasteiden eri näkökulmia pyritään ratkaisemaan. PoC-projektien käyttötapauksia haetaan ja aihioita työstetään tutkijoiden kanssa vuodenvaihteen työpajasarjassa. PoC-projekteihin on käytettävissä työaikakustannuksia yhdelle henkilölle puolen vuoden ajaksi.

Jos olet törmännyt työssäsi edellä kuvatun kaltaisiin haasteisiin, tai mahdollisesti löytänyt myös ratkaisuja niihin, tule mukaan keskustelemaan näistä haasteista, potentiaalisista ratkaisuista sekä PoC-aihioista työpajoihin. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan työpajaan, jotka järjestetään seuraavasti:
11.12. klo 14-16
10.1. klo 9-12
23.1. klo 9-12

Ilmoittaudu työpajoihin

 

Lisätietoja:

DigiHealth Hub -hanke

Asiantuntija Päivi Riihimaa, paivi.riihimaa@oulu.fi
Koordinaattori Veera Virta, veera.virta@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 28.11.2018