Soteuttamo 2.0

Wednesday, November 14, 2018

Find out more details about the health and social services reform (SOTE) and meet key persons involved in its implementation.
(Event will be held in Finnish)

Hyvä sote-palveluiden tuottaja ja terveys-/hyvinvointisektorin toimija, kutsumme Sinut tai organisaatiosi edustajan mukaan Soteuttamo 2.0-tilaisuuteen. Tilaisuus tarjoaa viimeisimmän tiedon Pohjois-Pohjanmaan sote-valmistelun tilanteesta sekä mahdollisuuden kehittää organisaatiosi toimintaa. Tavoitteenamme on edistää alueemme yritysten elinvoimaisuutta ja yhteistyökykyä tulevissa muutoksissa.

Avoin, verkostoitumiseen ja kohtaamisiin keskittyvä matalan kynnyksen tilaisuus on suunnattu sote-palveluja nyt tai tulevaisuudessa tuottaville tahoille. Toivomme tilaisuuteen toimijoita niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmanneltakin sektorilta. Tavoitteena on verkottaa toimijoita – palveluntuottajia, start-upeja, kunnan edustajia, palvelumuotoilijoita tai vaikkapa virkamiehiä – yli toimialarajojen. Ehkä rohkaisemme alan ulkopuolisiakin tuomaan uusia ajatuksia ja hyppäämään sote-alan palveluiden kehittämiseen maailmaan?

Soteuttamo on alunperin Sitran ja kuntatoimijoiden kehittämä sosiaali- ja terveysalan uudistumisen ja verkostojen kehittymisen työkalupakki. Nyt tätä menestyksekästä konseptia hyödynnetään myös yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriön, Suomen yrittäjien, Hyvinvointialan liiton, Sosten ja Arvoliiton yhdessä toteutettavan maakuntakiertueen konseptina. Tavoitteena on luoda tiivis vuorovaikutus eri toimijoiden välille.

Maakunnissa järjestettävien tilaisuuksien lisäksi Soteuttamo-konsepti tarjoaa tietoa tuottajien tueksi uutiskirjeen ja erilaisten selvitysten, oppaiden tai katsausten muodossa (www.soteuttamo.fi).

Ilmoittautumiset viimeistään 30.10.2018 osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/ADD0136B50202F99

Tervetuloa mukaan!

 

Yhteyshenkilö:

Johanna Ek
johanna.ek@ely-keskus.fi 

Add to calendar

Event location

Lasaretti, Kasarmintie 13b, Oulu

Back to events

Last updated: 17.10.2018