University of Oulu, 2016

Rakentamistekniikan päivä 13.9.2019

Friday, September 13, 2019

Oulun ylipiston 60. juhlavuosi starttaa pian ja samalla uusi Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan tutkinto-ohjelma alkaa ensimmäistä kertaa kandivaiheesta! Järjestämme tutkinto-ohjelman puolesta Rakentamistekniikan päivän 13.9 klo 12 alkaen Oulun yliopiston Saalastin salissa, ja sinne toivomme ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki raksalla opiskelevat tai sinne aikovat opiskelijat! Toivomme myös yritysten edustajia runsaasti paikalle. Iltaa jatketaan Pöyryn toimistolla verkostoitumisen ja virvokkeiden merkeissä.

Tilaisuus on maksuton

Muistakaa ilmoittautua mukaan 4.9. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/ FDD9602E2CD9B2D8

Ohjelma:

12:15 Tilaisuuden avaus, kansanedustaja Mari-Leena Talvitie

12:30 Oulun yliopisto, dekaani Riitta Keiski

Rakentamistekniikan merkitys Oulun yliopistolle ja tulevaisuuden näkymät opetuksessa

12:45 Oulun kaupunki, yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikki

Rakentamistekniikan opetuksen merkitys kaupungille sekä ajankohtaiset isot hankkeet koskien Linnanmaan kehittymistä

13:00 Rakennusklusteri esittäytyy, puheenjohtaja Marko Palonen YIT Suomi aluejohtaja

13:20 Oulun ammattikorkeakoulu, vararehtori Jyrki Laitinen

Muutto Linnanmaan kampukselle, uhka vai mahdollisuus?

13:35 Rakennusinsinööriliitto RIL ja Ympäristörakentajakilta esittäytyvät

Kahvitauko

14:15 Uuden rakennus- ja yhdyskuntatekniikan tutkinto-ohjelman esittely, tutkinto-ohjelman vetäjä Anne Tuomela

14:30 Työpaja: Diplomi-insinöörien tiedot ja taidot

15:15 Työpajan tulosten läpikäynti

16:00-16:30  Tilaisuus yliopistolla päättyy

Iltaohjelma jatkuu Pöyryn toimistolla osoitteessa Elektroniikkatie 13.

Ohjelmassa mm. verkostoitumista ja uratarinoita virvokkeiden kera.

Add to calendar

Event location