Oppia ohjaamiseen -koulutus

OPPIA OHJAAMISEEN-KOULUTUS

Thursday, February 27, 2020

OPPIA OHJAAMISEEN-KOULUTUS

Koulutuksen sisällöt perustuvat ohjaustyön malliin, jonka avulla voi kehittää omaa ohjaustoimintaa sekä ohjausvuorovaikutusta. Tunnistamme ohjauksen onnistumiseen vaikuttavia tekijöitä ja toimintatapoja sekä keskitymme ohjaukseen yksilöiden välisenä, ryhmän ja yhteisön toimintana. Koulutus noudattaa ohjausprosessin kaarta ja mallintaa ohjauksen dialogisia toimintatapoja. Iltapäivä sisältää alustuksia, keskustelua ja harjoitteita sekä työvälineitä, joiden avulla oppiminen jatkuu työssä. Tervetuloa!

 

AIKA ja PAIKKA: to 27.2.2020 klo 13-17, Saalastinsali, Pertti Kaiterankatu 1, Oulun yliopisto

Tervetuloa, Anna-Maija Puroila, professori, KTK, Oulun yliopisto

Ohjaamisen merkitys työssäoppimisen jaksolla, Laura Ylihukka, maisteriopiskelija, KTK, varhaiskasvatus, Oulun yliopisto

Ohjaustyön peruselementit ja ohjausvuorovaikutus, Sanna Vehviläinen, KT, dosentti, työnohjaaja, kouluttaja

Iltapäiväkahvit

Ilmoittautuminen 15.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://webropol.com/ep/oppiaohjaamiseen

Etäyhteys: Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Myös etäosallistujien on ilmoittauduttava ennakkoon ilmoittautumislinkin kautta.

KT Sanna Vehviläinen, (https://ohjausosaajat.fi/) on pitkäaikainen ohjauksen tutkija, kouluttaja ja kehittäjä. Hänen ohjausajatteluaan ja ohjaustutkimuksen tuloksia voi tarkastella mm. teoksesta Ohjaustyön opas. Yhteistyössä kohti toimijuutta (2014; Gaudeamus)

 

 

 

Koulutus on maksuton osallistujille. Se toteutetaan osana OKM: n rahoittamia Oulun yliopiston KTK: n ASKEL- ja HARVE-hankkeiden kehittämistyötä, joka kohdentuu varhaiskasvatuksen opiskelijoiden työssäoppimisjaksojen ja niiden ohjaamisen uudenlaisten mallien kehittämiseen.

Add to calendar

Event location

Oulun yliopisto, Linnanmaa, Saalastinsali

Back to events

Last updated: 15.1.2020