Three key projects awarded by the Ministry of Education and Culture

The Teacher Education Forum (#opettajankoulutusfoorumi) of the Ministry of Education and Culture, Finland, awarded chosen government key projects in teacher education last week, on the 29th of November in Helsinki. Three projects coordinated by University of Oulu received the certificate of honour.

The certificates of honor were awarded in three categories to chosen government key projects!

Certificate of honour for the inspirational development approach

Kunniamaininta onnistuneimmasta viestinnästä ja näkyvyydestä

Kunniamaininta parhaasta verkostoitumisesta ja yhteistyöstä

Kuva. Kunniakirjat vastaanottivat Heikki Kontturi ja Viivi Seppänen (OpenDigi), Maria Kääriäinen ja Kristina Mikkonen (TerOpe) sekä Marjatta Takala (Tuetaan yhdessä).   Onnea kaikille palkituille!Picture. Certificate of honour was received by Heikki Kontturi and Viivi Seppänen (OpenDigi), Maria Kääriäinen and Kristina Mikkonen (TerOpe), and Marjatta Takala (Supporting together).

Congratulations to all the projects for receiving the certificate of honour!

Last updated: 5.12.2018