Urapolku-tapahtuma kieltenopiskelijoille

Maanantai, lokakuu 15, 2018

Hei!

Tule mukaan Urapolku-tapahtumaan, joka järjestetään maanantaina 15.10.2018 klo 16.00 - 18.00 Telluksen Stage-tilassa. Tapahtuma on suunnattu kaikille sellaisille englantilaisen ja germaanisen filologian sekä ruotsin kielen (pohjoismaisen filologian) opiskelijoille, joista ei tule opettajia.

Urapolku-tapahtumassa saat tietoa ei-opettajiksi suuntautuneiden entisten kieltenopiskelijoidemme opinto- ja urapoluista: Satu Selkälä, Jenni Tahkokorpi ja Jenni Virtaluoto esittelevät lyhyesti tutkimuksensa tuloksia. Lisäksi paikalla on kieliaineista valmistuneita alumnejamme, jotka kertovat omat urapolkutarinansa, antavat vinkkejä opintoja ja työelämää varten sekä vastailevat yleisön kysymyksiin. Kerromme myös kansainvälisen yritysviestinnän suuntautumisvaihtoehdosta sekä ensi lukuvuonna starttaavasta kansainvälisen yritysviestinnän sivuainepaketista!

Ilmoittaudu ehdottomasti mukaan mikäli
- et tiedä, mikä sinusta tulee isona
- haluat kuulla kielten ammattilaisten työllistymis- ja uramahdollisuuksista
- haluat saada yleistä uraohjausta!

Tarjoilujen riittävyyden takaamiseksi pyydämme etukäteisilmoittautumista ke 10.10.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen jenni.tahkokorpi@oulu.fi. Tapahtuma on suomenkielinen. Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,
Satu Selkälä (germaaninen filologia), Jenni Tahkokorpi (ruotsin kieli) ja Jenni Virtaluoto (englantilainen filologia)

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti