Haku kesäsetelityöpaikkoihin 10.4.

Oulun yliopiston Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta palkkaa 15-17-vuotiaita koululaisia kesätyösetelillä kahdeksi viikoksi kesätöihin 4.-15.6.2018.

Päivittäinen työaika on kuusi tuntia kello 9-15. Työn suorituspaikkoina ovat digitaalisen pienvalmistuksen työpaja Fab Lab, käyttäjäkokemuslaboratorio UX Lab ja Mikroelektroniikan tutkimusyksikkö.

Kesätyön ohjaajat ovat Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan opiskelijoita, tohtorikoulutettavia, tutkijatohtoreita, yliopisto-opettajia, yliopistonlehtoreita ja professoreita.

Haku avautuu 10.4. kello 9:00, jolloin linkki hakulomakkeeseen julkaistaan tällä sivulla.

Fab Labissa suunnitellaan ja rakennetaan havaintolaitteistoa. Työtehtäviin kuuluu mm. elektroniikan piirikaavio- ja piirilevysuunnittelua, piirilevyjen valmistusta, elektroniikan kokoonpanoa ja testausta, 2D-suunnittelua ja laserleikkausta, 3D-suunnittelua, 3D-skannaamista ja 3D-tulostamista, sulautetun järjestelmän ohjelmointia. FabLabin kotisivu www.oulu.fi/fablab

Käyttäjäkokemuslaboratorio UXLabissa tehdään käytettävyys- ja käyttäjäkokemustutkimusta ohjelmistoille, palveluille, peleille ja muille järjestelmille. Työtehtäviin kuuluu mm. käytettävyystestien tekemistä, käyttöliittymäsuunnittelua sekä käytettävyystutkimukseen ja psykofysiologiseen mittaukseen perehtymistä. UXLabin kotisivu: nteract.oulu.fi/site/uxlab

Mikroelektroniikan tutkimusyksikössä kesätyöseteliläiset suunnittelevat digitaalista sisältöä, kuvaavat videoita ja toteuttavat Oulun kaupungin alueella (esimerkiksi Nallikarissa tai keskustassa) projektin, jota markkinoidaan sosiaalisessa mediassa. Tehtävän suorittamisessa eduksi ovat kuvaus- ja tietokonetaidot ja kiinnostus some-materiaalin tekoon.

Hakeminen

Aikaisempaa kokemusta elektroniikasta, tietotekniikasta tai tietojenkäsittelystä ei tarvita, mutta lukiolaisilta edellytetään pitkää matematiikkaa ja fysiikkaa.

Hakemuslomake täytetään verkossa. Linkki lomakkeeseen julkaistaan tällä sivulla 10.4. kello 9:00. Lomakkeella voi hakea kaikkia yllä mainittuja paikkoja.

Hakulomake sulkeutuu, kun olemme vastaanottaneet riittävästi hakijoita.

Valinnasta ilmoitetaan sähköpostilla 16.4. mennessä.

Lisätietoja työtehtävistä

FabLab: antti.mantyniemi (at) oulu.fi