Hakulomake: Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus 2022-2026 Oulu

Hakemuksen täyttämisestä:

Hakulomake tulee täyttää kerralla, sitä ei voi välillä tallentaa. Lomake sisältää useamman sivun.

Hakemuksen liitteet lisätään PDF-muodossa hakulomakkeen lopussa näille varattuun paikkaan. Kun olet täyttänyt hakulomakkeen ja lisännyt siihen vaadittavat liitteet, lähetä hakulomake painamalla kyselyn lopussa olevaa Lähetä-painiketta.

Kaikki hakemuksessa ilmoitetut tiedot ovat luottamuksellisia. Täytettyäsi hakulomakkeen saat sähköpostitse vahvistuksen, että hakulomake on vastaanotettu. Vahvistusviesti toimii tarvittaessa todisteena siitä, että olet lähettänyt hakemuksen ajoissa. Täytäthän sähköpostiosoitteesi huolellisesti, sillä kaikki opiskelijavalintaan liittyvä tiedotus tapahtuu ilmoittamasi sähköpostiosoitteen kautta. Täyttämällä tämän lomakkeen suostut samalla siihen, että opiskelijavalintaan liittyvä tiedotus tapahtuu ilmoittamasi sähköpostiosoitteesi kautta.

Määräaika:
Haku on avoinna 31.1.2022 klo 23.59 asti.

Valintakriteerit:

Tutustu huolellisesti Oulun yliopiston psykoterapeuttikoulutuksen hakuoppaan valintakriteereihin ja hakukelpoisuuden edellytyksiin ennen hakemuksen täyttämistä. Hakuopas löytyy osoitteesta: www.oulu.fi/taydennyskoulutus/psykoterapia

Liitteet:
Hakemuksen pakolliset liitteet ovat:

1. CV/ansioluettelo (max 2 sivua). Nimeä liitteet Sukunimi Etunimi CV.
  2. lyhyt omaelämäkerta (max 3 sivua), jossa kuvaat elämänkaaresi tärkeimmät tapahtumat ja mikä on saanut sinut hakeutumaan psykoterapeuttikoulutukseen. Nimeä liitteet Sukunimi Etunimi omaelämäkerta. Varmistathan, että nimesi on liitteiden jokaisella sivulla.
  3. todistuskopiot soveltuvasta perustutkinnosta (myös opintorekisteriote, josta selviää suoritetut opintojaksot laajuuksineen)
  4. todistuskopiot psykologian/psykiatrian 30 op opinnoista
  5. työtodistuskopiot soveltuvasta työkokemuksesta. Nimikirjaotteita ei tule liittää.
  6. todistus mahdollisuudesta suorittaa koulutukseen kuuluvaa työnohjattua psykoterapeuttista potilastyötä opintojen aikana (esim. työnantajalta), mikäli mahdollista.

Huomioithan, että mitään ylimääräisiä liitteitä ei tule liittää hakemukseen.

Lisätiedot ja kysymykset:

Mikäli sinulla on hakuun liittyviä kysymyksiä, lähetä kysymyksesi osoitteeseen:
continuing.education@oulu.fi.

Tietosuojailmoitus

• Tämänhetkinen Yhteystiedot
  • Taustatiedot
  • Haun perusteena oleva työkokemus
  • Koulutuksen aikana
  • Muut tiedot ja liitteet
  • Valmis
Syötä myös aiemmat sukunimesi sulkeisiin
Syötä puhelinnumero ilman maakoodia