Valkopaitainen henkilö pitää kädellään neljää eri materiaaleista tehtyä kuutiota päällekkäin ja osoittaa niistä toiseksi alimmaista.

Aine- ja energiataseet I (AVOIN YO)

2 op, Lukuvuosi 2022-2023, ay477231A
Mitä merkitystä on aine- ja energiataseilla? Miten luonnonprosessien ja teollisuusprosessien aine- ja energiataseet eroavat toisistaan? Tällä opintojaksolla opit laatimaan aine- ja energiataseet systeemeille, joissa ei tapahdu kemiallista reaktiota.

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Suomi.fi tunnistautumiseen tarvitset suomalaiset pankkitunnukset tai varmenteen. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit ilmoittautua tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkistamme henkilöllisyytesi.

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Verkko-opinnot

Toteutusaika

Koulutuksen tiedot

Aine- ja energiataseiden merkitys. Taseiden laadinta systeemeille, joissa ei tapahdu kemiallista reaktiota. Aine- ja energiataseita tarkastellaan sekä luonnonprosesseille että teollisille prosesseille.

Koulutusmuoto

Jatkuva oppiminen
Avoin yliopisto-opetus

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2022-2023

Koulutusala

Tekniikan alat

Oppiaine

4357 Prosessi- ja ympäristötekniikka

Opetuskieli

suomi

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Osallistujien enimmäismäärä

Esitietovaatimukset

Lukion kemian, matematiikan ja fysiikan opetussuunnitelman keskeinen sisältö.

Opinto-ohjaus

avoin.yliopisto (at) oulu.fi