Johdatus lääketieteen alalle (AVOIN YO)

2 op, Lukuvuosi 2022-2023, ay043001Y
Tutustu lääkäriyteen ja lääketieteen opiskeluun tällä verkkokurssilla! Pääset pohtimaan lääkärin työelämärooleja ja tehtäviä sekä opit tuntemaan lääkärin ammatin eettisiä erityispiirteitä. Opit myös toimimaan ensiapua vaativissa tilanteissa.

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Suomi.fi tunnistautumiseen tarvitset suomalaiset pankkitunnukset tai varmenteen. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit ilmoittautua tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkistamme henkilöllisyytesi.

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Verkko-opinnot
Itsenäinen opiskelu