Kemiaa aineenopettajille (AVOIN YO)

5 op, Lukuvuosi 2022-2023, ay780397A
Kurssilla testataan kemian opetuksessa käytettäviä laborointitöitä ja tehdään aiheisiin liittyvät opetusmateriaalit, jotka jaetaan kurssilaisille. Lisäksi tutustutaan kemikaaliturvallisuuteen ja opetuksen digivälineisiin.

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Suomi.fi tunnistautumiseen tarvitset suomalaiset pankkitunnukset tai varmenteen. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit ilmoittautua tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkistamme henkilöllisyytesi.

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Monimuoto-opinnot

Toteutusaika

Koulutuksen tiedot

Kurssilla perehdytään kokeellisuuteen kemian opetuksessa suunnittelemalla, testaamalla, toteuttamalla ja videoimalla kemian opetuksessa käytettäviä laborointitöitä ja demoja. Samalla kerrataan kemian opetuksessa tarvittavaa peruskäsitteistöä, perehdytään kemiakaaliturvallisuuteen ja tutustutaan opetusta tukeviin digitaalisiin välineisiin ja palveluihin. Valmisteltuihin laborointitöihin tehdään myös opetusmateriaalit, jotka jaetaan kurssilaisille.

Koulutusmuoto

Jatkuva oppiminen