Löydä asiakkaasi! Vaikuttavaa viestintää sosiaalisessa mediassa (täydennyskoulutus)

- op, Lukuvuosi 2022-2023, -
Kuinka tunnistat asiakkaasi ja löydät hänet somessa? Miten kehität viestintääsi ja teet selkeän viestintäsuunnitelman some-kanavillesi? Tule mukaan Löydä asiakkaasi -verkkotyöpajoihin ja kehitä suunnitelma, jonka avulla liiketoimintasi nousee uudelle tasolle!

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Suomi.fi tunnistautumiseen tarvitset suomalaiset pankkitunnukset tai varmenteen. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit ilmoittautua tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkistamme henkilöllisyytesi.

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Verkko-opinnot

Toteutusaika

195 € + alv. 24%

Koulutuksen tiedot

Kurssilla saat uusia ideoita asiakkaiden tunnistamiseen sidosryhmäanalyysin avulla sekä käytännöllisiä ohjeita viestintäsuunnitelman tekoon ja viestinnän kehittämiseen somessa. Kurssin käytyäsi sinulla on selkeä viestintäsuunnitelma, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa.

Koulutusmuoto

Täydennyskoulutus

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2022-2023

Koulutusala

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Oppiaine

6358 Mikroyrittäjyys

Opetuskieli

suomi

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Osallistujien enimmäismäärä

Osallistujamäärä rajoitettu

Esitietovaatimukset

Verkkotyöpajasarja on itsenäinen kokonaisuus eikä sen suorittaminen edellytä muita opintoja.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Koulutuspäällikkö Päivi Lohikoski