Kuvituskuva

Mikroyrittäjyyden perusteet (AVOIN YO)

5 op, Lukuvuosi 2022-2023, ay724840P
Kurssi tarjoaa yrittäjälle käytännönläheistä tietoa muun muassa liiketoimintasuunnitelman laatimisesta, hinnoittelusta sekä taloudenhallinnasta. Lisäksi kurssilla käsitellään mikroyritysten johtamisen ja kasvun erityispiirteitä sekä niiden taloudellista, yhteiskunnallista ja sosiaalista merkitystä.

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Suomi.fi tunnistautumiseen tarvitset suomalaiset pankkitunnukset tai varmenteen. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit ilmoittautua tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkistamme henkilöllisyytesi.

Ilmoittaudu Oulun yliopiston läsnäolevana perustutkinto-opiskelijana

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Verkko-opinnot

Toteutusaika

Koulutuksen tiedot

Tämä koulutus on osa kokonaisuutta:

Kurssin teemoja ovat:

• Mikroyrityksen kestävä johtaminen ja uudistuminen
  • Taloudenhallinnan perusteet ja keskeiset tunnusluvut
  • Hinnoittelun perusteet
  • Johdatus alustatalouteen
  • Mikroyrittäjän osaamisten, työkyvyn ja tuottavuuden yhteys sekä terveyden edistämisen suositukset pienille yrityksille
  • Mikroyrityksen liiketoimintasuunnitelman keskeiset osa-alueet
  • Tutkimusnäyttöön ja käytännön kokemuksiin perustuvat esimerkit mikroyritysten liiketoiminnasta.

Koulutusmuoto

Jatkuva oppiminen
Avoin yliopisto-opetus

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2022-2023

Koulutusala

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Oppiaine

6358 Mikroyrittäjyys

Opetuskieli

suomi

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Osallistujien enimmäismäärä

Esitietovaatimukset

Ei ennakkovaatimuksia.

Opinto-ohjaus

avoin.yliopisto(at)oulu.fi

Avoimen yliopiston opiskeluohjeet -sivulta löydät tietoa mm. käyttäjätunnuksista, sähköpostin käyttöönotosta ja suoritusotteista: https://www.oulu.fi/fi/joy/avoin-yliopisto/avoimen-yliopiston-opiskeluohjeet.

Kristiina Anttila, koulutussuunittelija

kristiina.anttila@oulu.fi

Opiskelijoiden kokemuksia kurssista

Mielestäni tämä kurssi oli aidosti hyvä. Sain ainakin itse paljon uutta tietoa ja ajattelulleni työkaluja. Reflektoivat keskustelut, erilaiset oppimateriaalit ja tehtävät olivat hyödyllisiä ja selkeitä. Mahtavaa, että sain kohdistaa pohdintani nimenomaan omaan tilanteeseeni.

Videoluennot ovat minulle hyviä, koska opin hyvin kuuntelemalla ja tekemällä muistiinpanoja.

Viimeksi päivitetty: 4.11.2022