Strateginen johtaminen (AVOIN YO)

5 op, Lukuvuosi 2022-2023, ay724103P

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Suomi.fi tunnistautumiseen tarvitset suomalaiset pankkitunnukset tai varmenteen. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit ilmoittautua tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkistamme henkilöllisyytesi.

Ilmoittaudu Oulun yliopiston läsnäolevana perustutkinto-opiskelijana

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Verkko-opinnot

Toteutusaika

Koulutuksen tiedot

Strategisen johtamisen kurssilla tarkastellaan strategiaa ihmisten toiminnan kautta—toisaalta suunnittelun, mutta toisaalta jatkuvan muutoksen ja epävarmuuden kanssa tasapainoilun näkökulmasta. Kurssin aikana: 1. Perehdytään strategisen johtamisen keskeisiin käsitteisiin, strategisen johtamisen historialliseen kehitykseen ja strategisen johtamisen kannalta keskeisiin koulukuntiin. 2. Tarkastellaan tämän päivän strategisen johtamisen tutkimuksen ja käytännön keskeisimpiä kysymyksiä.

Koulutusmuoto

Jatkuva oppiminen
Avoin yliopisto-opetus

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2022-2023

Koulutusala

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Oppiaine

6351 Johtaminen

Opetuskieli

suomi

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Osallistujien enimmäismäärä

Esitietovaatimukset

Suositellaan ay724102P Johtajuus ja organisaatiot 5 op -opintojakson suorittamista.

Viimeksi päivitetty: 21.12.2022