Vastuullisuudella kilpailuetua

- op, Lukuvuosi 2022-2023, -
Yritysten vastuullisuudesta on tullut normi, jota odotetaan myös mikroyrityksiltä. Yrityksen arvojen mukainen vastuullinen toiminta tuo kilpailuetua, jos yritys osaa viestiä sen avoimesti ja asiakkaalle merkityksellisellä tavalla. Ensimmäinen askel on tunnistaa omat vastuullisuustoimet. Tällä kurssilla saat hyvät perustiedot yritysvastuullisuudesta sekä konkreettisen perusmallin oman yrityksesi vastuullisuuden tunnistamiseen ja viestintään.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Ilmoittaudu

Ilmoittautumisaika

-

Järjestämistapa

Verkko-opinnot

Toteutusaika

-

Hinta

129 € + alv. 24%

Koulutuksen tiedot

Yritysvastuullisuuden raportointivelvoite koskettaa toistaiseksi vain isoja yrityksiä, mutta käytännössä mikroyritystenkin asiakkaat, yhteistyökumppanit, rahoittajat ja tilaajat odottavat läinäkyvää vastuullisuuden viestintää. Tällä kurssilla tutustut yritysvastuullisuuden peruskäsitteisiin ja keskeisiin osa-alueisiin: sosiaalinen vastuullisuus, taloudellinen vastuullisuus ja ympäristövastuullisuus.  

Kurssilla saat käytännöllisiä vinkkejä, kuinka aloittaa tekemään oman yrityksesi vastuullisuustoimia. Saat myös vastuullisuusraporttipohjan kehittämistyötäsi varten.  

Kurssi on tarjolla ajasta ja paikasta riippumattomasti Moodle-oppimisalustalla. Moodlessa on tarjolla ytimekäs ja inspiroiva tietopaketti, joka sisältää videoita, podcasteja ja hyödyllisiä käytännönläheisiä tehtäviä. Moodle-alustalla tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.  

Kurssi on mahdollista suorittaa pelkästään Moodlen verkkomateriaalin pohjalta, mutta siinä tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.  

Koulutusmuoto

Jatkuva oppiminen

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2022-2023

Koulutusala

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Oppiaine

6358 Mikroyrittäjyys

Opetuskieli

suomi

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

online

Osallistujien enimmäismäärä

Osallistujamäärää ei ole rajoitettu

Yhteystiedot

Lisätiedot ja yhteydenotot

Päivi Lohikoski, koulutuspäällikkö, viestinnän ja johtamisen asiantuntija
paivi.lohikoski@oulu.fi
050 476 9677
Viimeksi päivitetty: 2.1.2023