Puheterapeutit auttavat lasta kielen kehittymisessä.

Vuorovaikutus, ääni, kieli ja puhe – puheterapeutin työkenttää (AVOIN YO)

2 op, Lukuvuosi 2022-2023, ay694840P
Oletko miettinyt, mitä on logopedia tai mitä puheterapeutti tekee työkseen?Tällä kurssilla pääset tutustumaan siihen, millaisia vuorovaikutuksen, puheen, äänen ja kielen häiriöitä eri ikäisillä ihmisillä on ja miten näitä häiriöitä voidaan ennaltaehkäistä, arvioida ja kuntouttaa.

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Suomi.fi tunnistautumiseen tarvitset suomalaiset pankkitunnukset tai varmenteen. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit ilmoittautua tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkistamme henkilöllisyytesi.

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Verkko-opinnot

Toteutusaika