Avoimen etäohjaustunnit - tule kysymään mieltä askarruttavista asioista

Oletko harkinnut opiskelua avoimessa yliopistossa tai opiskelet jo, mutta jokin asia opinnoissa on vielä epäselvää? Kenties kaipaat apua ilmoittautumiseen tai edellisistä opinnoista on vierähtänyt tovi ja et ole varma, miten suunnitella opintojasi? Ei hätää. Avoimen etäohjaustunneilla avoimen yliopiston asiantuntijat vastaavat opintoihin liittyviin kysymyksiinne.

Etäohjaustunteja tullaan järjestämään noin kerran kuukaudessa kevään 2021 ajan. Tulevat etäohjaustunnit ovat

• torstaina 15.4. klo 15-16
  • tiistaina 18.5. klo 15-16

ja ne järjestetään Zoom:ssa. Tule linjoille kyseisinä ajankohtina käyttämällä tätä Zoom linkkiä: https://oulu.zoom.us/j/110404801.

Voit myös etukäteen käydä tutustumassa avoimeen yliopistoon käytäneteisiin ja kurssitarjontaan seuraavien linkkien avulla:

Nähdään avoimen etäohjaustunnilla!

Olemme apunasi myös muulloin kuin ohjaustunneilla: avoin.yliopisto (at) oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 5.4.2021