Luontoympäristöön sijoittuva pakopeli tiimiyttää ja virkistää

Viime vuosina suuren suosion saavuttanut kokemuksellinen seikkailupelityyppi, pakopeli, pystyy tarjoamaan viihteellisen kokemuksen lisäksi myös tuoreen näkökulman tiimidynamiikkaan ja työhyvinvointiin.

Oulun yliopistossa kehitetty, sen kasvitieteelliseen puutarhaan ja kasvitieteen maailmaan sijoittuva pakopeli ”Professori Kasvion katoaminen” testaa ja kehittää tiimien ongelmanratkaisukeinoja uudella tavalla ja tarjoaa pelaajille unohtumattoman pelielämyksen.

Juonellinen pakopeli antaa tiimiytymiselle sekä tiimityön tarkkailulle ja kehittymiselle uusia mahdollisuuksia uniikissa Tiedepuutarhan ympäristössä.

Peli on kehitetty osana ”Tiimihenkeä ja työhyvinvointia luontoympäristössä” -hanketta, joka on saanut rahoituksen Ympäristöministeriön Kestävä kaupunki -ohjelmasta. Hankkeessa ovat mukana Oulun yliopiston Täydentävien opintojen keskus, Tellus, Biodiversiteettiyksikkö sekä Oulun kaupunki. Pakopelin suosion vuoksi siitä lähdettiin kehittämään myös laajemmalle kohderyhmälle tarjottavaa tuotetta ja nyt se on tarjolla myös organisaatioille ja yrityksille.

Lue lisää pakopelistä täältä.

Viimeksi päivitetty: 1.4.2021