Avoimen yliopiston opintojen koostaminen ja todistuksen tilaaminen sekä vastaavuustodistus

Koostamis- ja todistuspyyntö tilataan avoimen yliopiston nettisivulla olevalla lomakkeella.

Lomake löytyy täältä.

Huomaathan, että jos olet Oulun yliopiston tutkinto-opiskelija, myös sinun tulee pyytää opintojen koostamista. Sitä ei toki ole pakko tehdä heti, mutta ennen valmistumista kuitenkin. Tutkinto-opiskelijan ei kuitenkaan tarvitse pyytää erillistä todistusta avoimena yliopisto-opetuksena suoritetuista opinnoista, mikäli opinnot sisältyvät tutkintoosi, koska tällöin myös avoimena suoritetut opinnot näkyvät tutkintotodistuksessasi.

Jos tarvitset vastaavuustodistusta, niin se tilataan koulutuksen lähipalveluista. Huomaathan, että asetuksen mukaisesti vastaavuustodistus on maksullinen.

WebOodista saat ladattua itsellesi virallisen sähköisesti allekirjoitetun opintosuoritusrekisteriotteen, josta näkyy opintojen suorituspäivät ja arvosanat. Opintokokonaisuuden suorituspäivä ja arvosana näkyvät WebOodissa kun olet pyytänyt koostamaan opinnot opintokokonaisuudeksi.

Oulun yliopiston COVID-19-valmiusryhmä on päättänyt, että COVID-19-tartuntatilanteen ja pandemian kokonaistilanteen kehittymisen vuoksi Oulun yliopistossa jatketaan työntekoa pääsääntöisesti etätyönä 31.5.2021 saakka. Kevään poikkeustilanteessa valmistuminen onnistuu normaalien käytänteiden ja aikataulujen mukaisesti. Todistuksien toimittamisessa on tilanteesta johtuen kuitenkin viivettä ja todistuksia pyritään toimittamaan postitse kirjattuna kirjeenä mahdollisuuksien mukaan.

Viimeksi päivitetty: 5.4.2021