Yrityskauppakulttuurin kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalle

Hänninen
    kai.hanninen@oulu.fi

Projektin kuvaus

Jokainen yrittäjä joutuu luopumaan yrityksestään jossain vaiheessa. Mitä aikaisemmin yrittäjät lähtevät miettimään omistajanvaihdosta, sitä sujuvammin ja paremmin myynti toteutuu Hankkeen tarkoitus, on rohkaista yrittäjiä ajatuksen tasolta myynnin toteutukseen. Myynnin toteutuminen vaatii henkistä valmistautumista. Tästä syystä hankkeessa kiinnitetään huomiota myös omistajanvaihdoksiin liittyviin henkisiin arvoihin sekä yrittäjän jaksamiseen. Yrittäjien lisäksi hankkeessa tehdään oppilaitosyhteistyötä omistajanvaihdosteemalla.

Hankkeella tehostaan omistajanvaihdoksien toteutumista Pohjois-Pohjanmaan alueella, lisätään tietoisuutta yritysostoista ja eri rahoitusmahdollisuuksista. Toiminta kehittää Pohjois-Pohjanmaan yrityskauppakulttuuria sekä vahvistaa yrittäjän myyntiin liittyvää henkistä valmistautumista.

Lisäksi hanketta rahoittavat: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala ja Ylivieska.

Paula Pihlajamaa
paula.pihlajamaa@yrittajat.fi