Hakijan päivä

Tervetuloa löytämään oma alasi Oulun yliopiston Hakijan päivässä Linnanmaan kampuksella keskiviikkona 1.11. tai torstaina 2.11. !
Kolme opiskelijaa seisoo avannossa. Edustalla pipopäinen mies on silmät kiinni. Hänen takanaan tummahiuksinen nainen ja tummahiuksinen mies juttelevat. Pipopäisen miehen pään yläpuolelta lähtee kaari, jossa lukee: Ajattelen, siis Oulu.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Oulun yliopiston Linnanmaan kampus, pääsisäänkäynti 2T, Erkki Koiso-Kanttilan katu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Hakijan päivä (ent. Oulun korkeakoulupäivä) palaa Linnanmaalle kaksipäiväisenä tapahtumana 1.-2.11.2023. Sisäänkäynti tapahtumaan pääovelta 2T, Erkki Koiso-Kanttilan katu.

Kenelle tapahtuma on?

Hakijan päivä on tarkoitettu lukioikäisille, ammattiopistossa opiskeleville sekä maisteriohjelmista kiinnostuneille. Tapahtumassa pääset tutustumaan kaikkiin Oulun yliopiston kevään 2024 yhteishauissa mukana oleviin kandihakukohteisiin sekä osaan maisteriohjelmista. Voit kysyä lisätietoa hakemisesta koulutusasiantuntijoilta sekä opiskelukokemuksesta suoraan opiskelijoiltamme.

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää oman tapahtumansa samaan aikaan ammattikorkeakoulun tiloissa Linnanmaalla, joten saat samalla tietoa myös amk-opinnoista ja pääset tutustumaan molempien korkeakoulujen tarjontaan.

Saapumisohjeet Hakijan päivään

Tapahtumalla on yksi pääsisäänkäynti, joka on merkitty karttaan merkillä 2T.

Saavutko itsenäisesti?

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan mahdollisuuksien mukaan julkisella liikenteellä tai pyörällä. Oven 2T välittömässä läheisyydessä on suuri pyöräparkki. Oulun joukkoliikenteen sivuilta löydät julkisen liikenteen reitit ja aikataulut.

Otattehan huomioon, että kadulla on myös muuta liikennettä. Noudatattehan varovaisuutta ylittäessänne tietä.

Saavutko ryhmäkuljetuksella?

Suosittelemme tilausbusseja saapumaan Yliopistonkadulta Erkki Koiso-Kanttilan kadulle ja jättämään kävijät pääoven kohdalle. Linja-autoille on varattu parkkipaikat tapahtuman ajaksi Linnanmaan jäähallilta, Kauppalinnankatu 6, 90570 Oulu. Jos jäähallin parkkipaikka täyttyy, toinen mahdollisuus pysäköintiin on Linnanmaan Prisman parkkialueella (paikat 13 ja 14).

Tapahtumapäivän aikataulu

  • Tapahtuma alkaa ja ovet avautuvat klo 9:00.
  • Tapahtuma päättyy ja ovet sulkeutuvat klo 15:00.

Tutustu sinua kiinnostavaan alaan hakukohde-esittelyissä ja oheisohjelmissa

Kevään 2024 yhteishakujen kaikki kandiohjelmat sekä avoin yliopisto esittäytyvät tapahtuman aikana. Näitä 10 minuutin hakukohdeinfoja pääset seuraamaan yliopiston isoissa luentosaleissa sekä Agorassa.

Katso aikataulu saleittain alla olevasta haitarista tai pdf-tiedostosta. Jokainen hakukohde-esittely toistuu päivän aikana samansisältöisenä.

Tarjolla on myös tutkinto-ohjelmien tai tiedekuntien järjestämää oheisohjelmaa. Löydät nämä sisällöt koottuna haitarin loppupäästä sekä myös pdf-tiedostosta. Osa ohjelmasta on tarjolla molempina tapahtumapäivinä, osa ainoastaan keskiviikkona 1.11.

Opinto-ohjaajille on omaa ohjelmaa Opotuvassa, katso tarkemmin haitarista.

Tapahtumakartta sekä ohjelma-aikataulut

Katso Hakijan päivän tapahtumakartta sekä ohjelma-aikataulut pdf-tiedostona tästä.

Lataa Kampusnavigaattori

Ennen tapahtumaa puhelimeen kannattaa asentaa Campus Navigator -mobiilisovellus. Sovelluksen avulla voit paikantaa itsesi Linnanmaan kampuksella ja löydät helposti oikeat tilat ja reittisi niihin. Lataa sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta Google Play tai App Store.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Ilmoittautuminen Hakijan päivään on päättynyt. Vapaana olevia paikkoja voi tiedustella markkinointisuunnittelija Elisa Härköseltä, elisa.harkonen (at) oulu.fi.

Valokuvaus ja videointi

Hakijan päivä -tapahtumassa on paikalla valokuvaaja ja tilaisuudesta otetaan myös videokuvaa, joten siirryttyäsi tapahtuma-alueelle saatat tulla kuvatuksi.

Tapahtumien tietosuojailmoitus

Viimeksi päivitetty: 31.10.2023