ICO2024: International Congress on Obesity

Vuoden 2024 kansainvälinen lihavuuskongressi (International Congress on Obesity, ICO) järjestetään São Paulossa 26.-29. kesäkuuta 2024.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Centro de Convenções Frei Caneca R. Frei Caneca, 569 - Bela Vista, São Paulo - SP

Sijainti

Muu

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Vuoden 2024 kansainvälinen lihavuuskongressi (International Congress on Obesity, ICO) järjestetään São Paulossa 26.-29. kesäkuuta 2024.

Tämän arvostetun kongressin järjestää Maailman lihavuusliitto (World Obesity Federation), jolla on pitkä historia lihavuuden alan tutkimuksen, koulutuksen ja yhteistyön edistämisessä.

ICO on jo yli neljän vuosikymmenen ajan ollut keskeinen foorumi ajatusten, tiedon ja innovaatioiden vaihdolle lihavuudentutkimuksen alalla.

Kongressi tuo yhteen johtavia asiantuntijoita, tutkijoita ja poliittisia päättäjiä kaikkialta maailmasta keskustelemaan kasvavasta maailmanlaajuisesta lihavuusepidemiasta ja ratkaisuista siihen.

Tänä vuonna São Paulossa järjestettävä ICO on dynaaminen ja informatiivinen tapahtuma, jossa on laaja valikoima puhujia sekä korkeatasoinen tieteellinen ohjelma, johon sisältyy innovatiivisia aiheita ja paneelikeskusteluja, mukaan lukien viimeisimmät edistysaskeleet lihavuustutkimuksessa, ennaltaehkäisystrategioissa, kliinisessä hoidossa ja kansanterveyspolitiikassa.

Osallistumalla ICO:hon sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus luoda yhteyksiä eri puolilta maailmaa tuleviin ammattilaisiin, jakaa kokemuksia ja oppia alan johtavilta asiantuntijoilta. Osallistumisesi edistää kansainvälisiä pyrkimyksiä ymmärtää, ehkäistä ja hoitaa lihavuutta paremmin. Tavoitteena on parantaa miljoonien ihmisten elämää, joita tämä sairaus vaivaa kaikkialla maailmassa.

Tiivistelmät

Abstraktien jättämisen määräaika on 05/02/2024.

Lisätietoja saat tapahtuman sivulta.

Viimeksi päivitetty: 11.1.2024