Oulun korkeakoulupäivä

Tervetuloa Oulun korkeakoulupäivään Ouluhalliin keskiviikkona 2.11.2022! Oulun yliopisto järjestää tapahtuman yhdessä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa. Voit tutustua molempien korkeakoulujen koulutustarjontaan ja löytää oman alasi.
Kolme opiskelijaa seisoo avannossa. Edustalla pipopäinen mies on silmät kiinni. Hänen takanaan tummahiuksinen nainen ja tummahiuksinen mies juttelevat. Pipopäisen miehen pään yläpuolelta lähtee kaari, jossa lukee: Ajattelen, siis Oulu.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Ouluhalli, Ouluhallintie 20, Oulu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Kenelle tapahtuma on?

Oulun korkeakoulupäivä on tarkoitettu lukioikäisille, ammattiopistossa opiskeleville sekä maisteriohjelmista kiinnostuneille. Tapahtumassa pääset tutustumaan Oulun yliopiston kaikkiin kevään 2023 yhteishauissa mukana oleviin kandihakukohteisiin sekä osaan maisteriohjelmista.

Myös Oulun ammattikorkeakoulu on mukana tapahtumassa, joten saat samalla tietoa myös amk-opinnoista ja pääset tutustumaan molempien korkeakoulujen tarjontaan.

Minulla on kysyttävää, keneen otan yhteyttä?

Ilmoittautuminen Korkeakoulupäivään on päättynyt. Mikäli haluat vielä mukaan tapahtumaamme, ota yhteyttä Elisa Härköseen, elisa.harkonen (at) oulu.fi.

Tapahtumapäivän aikataulu

  • Tapahtuma alkaa ja ovet avautuvat klo 9:00.
  • Tapahtuma päättyy ja ovet sulkeutuvat klo 15:00.

Opiskelijaelämää Oulussa – liikuntahalli

Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu pitävät liikuntahallissa tunnin mittaisia esityksiä siitä, millaista on opiskella ja elää Oulussa yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijana. Esitykset toistuvat päivän aikana kaksi kertaa.

Esitysajat:

  • 10.00–11.00 #UniOulu Show
  • 11.00–12.00 Oulun ammattikorkeakoulu
  • 12.00–13.00 #UniOulu Show
  • 13.00–14.00 Oulun ammattikorkeakoulu

Viimeksi päivitetty: 29.9.2022