Oulun korkeakoulupäivä

Tervetuloa Oulun korkeakoulupäivään Ouluhalliin keskiviikkona 2.11.2022! Oulun yliopisto järjestää tapahtuman yhdessä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa. Voit tutustua molempien korkeakoulujen koulutustarjontaan ja löytää oman alasi.
Kolme opiskelijaa seisoo avannossa. Edustalla pipopäinen mies on silmät kiinni. Hänen takanaan tummahiuksinen nainen ja tummahiuksinen mies juttelevat. Pipopäisen miehen pään yläpuolelta lähtee kaari, jossa lukee: Ajattelen, siis Oulu.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Ouluhalli, Ouluhallintie 20, Oulu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Kenelle tapahtuma on?

Oulun korkeakoulupäivä on tarkoitettu lukioikäisille, ammattiopistossa opiskeleville sekä maisteriohjelmista kiinnostuneille. Tapahtumassa pääset tutustumaan kaikkiin Oulun yliopiston kevään 2023 yhteishauissa mukana oleviin kandihakukohteisiin sekä osaan maisteriohjelmista. Voit kysyä lisätietoa hakemisesta koulutusasiantuntijoilta sekä opiskelukokemuksesta suoraan opiskelijoiltamme.

Myös Oulun ammattikorkeakoulu on mukana tapahtumassa, joten saat samalla tietoa myös amk-opinnoista ja pääset tutustumaan molempien korkeakoulujen tarjontaan.

Saapuminen tapahtumaan ja info

Tapahtumaan on kaksi sisäänkäyntiä Ouluhallin molemmilta puolilta. Tapahtumainfo sijaitsee pääaulassa. Saat sieltä neuvojen lisäksi hakijan oppaan. Löydät tapahtuma-alueen kartan sivun alaosasta.

Saavutko tilausbussilla?

Ouluhallin pysäköintialue on tapahtuman käytössä, ja alueella on liikenteenohjaus. Suosittelemme linja-autoja saapumaan Ylioppilaantietä pitkin. Linja-autoille on varattu erillinen pysäköintitila. Vältäthän turhaa parkkipaikoilla liikkumista, sillä liikennettä on paljon.

Saavutko itsenäisesti?

Suosittelemme saapumaan oman auton sijaan mahdollisuuksien mukaan pyörällä tai julkisella liikenteellä. Ouluhallin vierestä kulkee Oulun joukkoliikenteen citybussi, ja lähistöllä on muita bussipysäkkejä. Katso aikataulut ja sinulle sopivin reitti tästä.

Ensiapu ja turvallisuus

Tapahtumassa on ensiapupiste. Piste sijaitsee karttaan punaisella ristillä merkityssä ensimmäisessä pukuhuoneessa sisäänkäynnin jälkeen. Kiireellisessä avuntarpeessa mene sinua lähimpänä olevalle esittelypisteelle ja pyydä apua.

Tapahtumassa on myös järjestyksenvalvonta.

Suosittelemme kaikkia tapahtumaan osallistuvia huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Oulun korkeakoulupäivään on tulossa yli 5000 kävijää.

Tapahtumapäivän aikataulu

  • Tapahtuma alkaa ja ovet avautuvat klo 9:00.
  • Tapahtuma päättyy ja ovet sulkeutuvat klo 15:00.

Opiskelijaelämää Oulussa –esityksiä liikuntasalissa

Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu pitävät liikuntasalissa tunnin mittaisia esityksiä siitä, millaista on opiskella ja elää Oulussa yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijana. Esitykset toistuvat päivän aikana kaksi kertaa.

Esitysajat:

  • 10.00–11.00 #UniOulu Show
  • 11.00–12.00 Oulun ammattikorkeakoulu
  • 12.00–13.00 #UniOulu Show
  • 13.00–14.00 Oulun ammattikorkeakoulu

Minulla on kysyttävää, keneen otan yhteyttä?

Ilmoittautuminen Korkeakoulupäivään on päättynyt. Mikäli haluat vielä mukaan tapahtumaamme, ota yhteyttä Elisa Härköseen, elisa.harkonen (at) oulu.fi.

Viimeksi päivitetty: 28.10.2022